O zaman ne hesabı vereceksin hocam boş yapmış dava falanda açamaz açıkçası. O zaman ben de yoldakiVermedi hocam![]()
taksiciye 3 dk geç geldi diye beni 7/24 bedava gezdireceksin yoksa dava açarım diyeyim mantıklı mı
O zaman ne hesabı vereceksin hocam boş yapmış dava falanda açamaz açıkçası. O zaman ben de yoldakiVermedi hocam![]()
Evet saçma olmuş aslında yinede sağolun içim rahatladı.O zaman ne hesabı vereceksin hocam boş yapmış dava falanda açamaz açıkçası. O zaman ben de yoldaki
taksiciye 3 dk geç geldi diye beni 7/24 bedava gezdireceksin yoksa dava açarım diyeyim mantıklı mı![]()
Evet saçma olmuş aslında yine de sağ olun içim rahatladı.
Hocam umarım şaka amaçlıdır.Adamın zamanını yemişsin, hesap ver ona.
Çocuk korkutmaya çalışan kendini yetişkin gibi gösteren elemanlara benziyor. Sizden neden hesap istiyor ki?
Bence çok takmayın böyle olaylarda daha doğrusu küçük olaylarda. Hadi dava açtı diyelim dava ciddiye alınmaz hatta belki uyarılabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.