Ben de 9.sınıfım sanırım darmaduman olacağım öyle diyorlar.Kötü gidiyor sinavlardan biktim.
Niye kötü hocam? Ben bu adamı sevıyorum canım sıkılınca dinliyorum.Kötü ve profilinizdeki adamı sevmiyorum hayatın gerçeklerini sürekli söylüyor sanki biz bilmiyormuşuz gibi daha da kötü yapıyor mentaliteyi.![]()
Ben de bir garibim hocam bu aralar baya bir sorumluluk var üstümdeOt gibi yaşıyorum. Aslında ot gibi değil de işte her neyse. Evden okula okuldan eve gel ETS oyna yat sabah tekrar okula git. Bir de ekstra otobüs fotoğrafları çekme takılıyorum öyle sizde durum nedir?
Ezel izlerken rastgele kafama esti böyle bir konu açayım dedim. Ne var ne yok, hayat nasıl?
Hayata atılınca ne gibi şeyler yapmayı planlıyorsunuz?Çok sıkıcı gidiyor. YKS serüveni bitse de hayata atılsam diye bekliyorum.
Hayata atılınca ne gibi şeyler yapmayı planlıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.