Hocam Air 5 biraz daha ANC'si ve daha kalitlei mikrofonuyla daha çok gündelikkullanım ve sesli görüşmelerde falan daha önce. Ama Air 3 Deluxe ğer Android kullanıyorsanız LDAC ile ses çözünürlüğü konusunda ve bunun ynaında daha yüksek frekans aralığıyla daha büyük dinamik sürücüyle müzik dinleme odaklı. Air5'te olmayan yakınlık sensörünün Air3'te olması ayrıca belirgin farklardan. Ben müzik dinleyen biri olarak Android'de de LDAC aktif edip yüksek çözünürlüklü ses kaynakları kullanarak daha çok keyid alırdım. Ama sürekli telefonda konuşan biriysem de özellikle mikrofon ve ANC performansıyla Air 5 tercihe derdim. Air 5'i 1 sene kadar kullandım. Hiç fena değil elbette ama o yakınlık sensörünün bulunmaması büyük dezavantajdı benim için. Sonra daha çok müzik odaklı CMF Buds 2 Pro'ya geçtim.
Air 5 mi yoksa Lite versiyonu mu? İkisi arasında biraz farklar var çünkü. Hocam tıpasız kulaklıklar olduğundan biraz Bass'ları kaçırır yani tam izole olmadığı için kulağınızda, sesin bir kısmı ister istemez havaya karışır. Ama yine de açık bir kulaklığa göre gayet güzel ses performansı vardı. Spor yaparken keyifle kullandım. Yolda da keyifliydi. Dışarıdan sizi tamamen koparmadığı için biraz daha etrafınızın farkınd aoluyorsunuz.
Silikonsuz olması benim için önemli çünkü silikonlu takmıyorum.Air 5 mi yoksa Lite versiyonu mu? İkisi arasında biraz farklar var çünkü. Hocam tıpasız kulaklıklar olduğundan biraz bass'ları kaçırır yani tam izole olmadığı için kulağınızda, sesin bir kısmı ister istemez havaya karışır. Ama yine de açık bir kulaklığa göre gayet güzel ses performansı vardı. Spor yaparken keyifle kullandım. Yolda da keyifliydi. Dışarıdan sizi tamamen koparmadığı için biraz daha etrafınızın farkınd aoluyorsunuz.
Güzel olan modelini almışsınız hocam. Sizi tatmin eder. Tek eksiği otomatik durdurma yok çıkarıp takarken. Kapağını açtığınız anda çalışmaya başlıyorlar.Bu model hocam bunu aldım 1300₺ gibi bir rakama geldi. Air 3 HS 1798₺ gibi bir fiyata geliyor. Spotify premium ile dinliyorum zaten şarkıları ama ileride LDAC desteği gelir mi diye düşündüm. Telefonum Nothing Phone 1 ve büyük ihtimalle aptX lossless desteklemiyor. Adaptive destekliyor.
Silikonsuz olması benim için önemli çünkü silikonlu takmıyorum.
Güzel olan modelini almışsınız hocam. Sizi tatmin eder. Tek eksiği otomatik durdurma yok çıkarıp takarken. Kapağını açtığınız anda çalışmaya başlıyorlar.
Deluxe LDAC kodek desteklediği için ses daha yüksek çözünürlüklü olacaktır ama bu hoparlörünün çok iyi olduğu anlamına her zaman gelmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.