Outlast bence yeterince korkunç değil. Silah olmayan korku oyunu mu olur? Bu ne ya.bence Doom 3 oyna. Korku oyunlarının babasıdır. Outlast oynarken çok korktuğumu hatırlamıyorum ama Doom 3'ü korka korka oynardım.
![]()
Geçen Outlast oynuyordum.(evet ilk defa) sonra jumpscare yedim hastanede. Direkt oyunu sildim. İzlerken pek korkmuyorum fakat oynarken çok korkuyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Hocam korku oyunları size göre olmaya bilir ondan fazla oynamanızı tavsiye etmem ama yavaş yavaş alısada bilirsiniz oynayarak.Geçen Outlast oynuyordum.(evet ilk defa) sonra jumpscare yedim hastanede. Direkt oyunu sildim. İzlerken pek korkmuyorum fakat oynarken çok korkuyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Hocam korku oyunları size göre olmayabilir ondan fazla oynamanızı tavsiye etmem ama yavaş yavaş alısadabilirsiniz oynayarak.
Evet 2 yıl olmuş.Hocam oynadıkça alışıyoe insan bu konu çok eski.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.