Battlefield 6 server disconnected hatası veriyor

seymeen

Decapat
Katılım
26 Ocak 2023
Mesajlar
78
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
EA Play üzeinden Battlefield 6 aldım dün, gayet normal şekilde oynadım bir problem yoktu fakat bugün beni maçın ortasında oyundan attı ve bu hatayı almaya başladım. Mobil verimi hotspot olarak bilgisayara bağladığımda veya VPN açtığımda oyuna girip oynayabiliyorum fakat evin internetiyle oyuna giriş yapamıyorum. Bu sorunu yaşayıp çözüm bulabilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
 

Dosya Ekleri

  • ea giriş hatası.png
    ea giriş hatası.png
    2,5 MB · Görüntüleme: 22
  • ea son hata.png
    ea son hata.png
    47,5 KB · Görüntüleme: 23
Keşke insanlara yanıltıcı bilgi vermeseniz. Dünya genelinde yaşanan bir sorunu internet sağlayıcıdan dolayı gibi lanse etmeniz yanlış. Superonline iyidir kötüdür umurumda değil ancak sorun onunla alakalı değil. İki Google yapsanız sorunun EA kaynaklı olduğunu ve sadece Türkiye'ya da Superonline'a özel olmadığını anlardınız. Çözüm sunmak yerine kişisel nefretiniz kusmuşsunuz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

2 aydır uğraşan biri olarak... Direk Superonline firmasında çalışan network birimindekilerin söylediklerini ileteyim o zaman... " yurt dışı sunucularında garip görünen iplere kısıtlama veya sansürleme yapılmaktadır. " bu yaşanılan sorun tamamen Superonline gibi bu tarz uygulamaları yapan internet sağlayıcılarından kaynaklanıyor... Birazcık Google yaparsanız sorunun sadece EA'de değil tam anlamıyla internet sağlayıcılarından kaynaklı olduğunu anlarsınız. Şimdi birazcık sadece Türkiye için bile bir " Google yapın " Superonline dışında hiçbir sağlayıcıda bu sorunu görmeyeceksiniz :)
 
Gene başladık adamı çıldırtır bu.

Evet ben bakmamıştım bugün şimdi baktım ben de giremiyorum ah keşke bir iade şansım olsa iade edip kökten kurtulacağım ama onu da yapamıyorum Superonline'a geçtiğim güne lanet olsun. 1000 Mbps var diye kullanıyorum ama keşke 100 Mbps olup düzgün çalışan bir internetim olsaydı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ben bakmamıştım bugün şimdi baktım ben de giremiyorum ah keşke bir iade şansım olsa iade edip kökten kurtulacağım ama onu da yapamıyorum Superonline'a geçtiğim güne lanet olsun. 1000 Mbps var diye kullanıyorum ama keşke 100 Mbps olup düzgün çalışan bir internetim olsaydı.

Ben öyle yapmaya karar verdim hocam. Sonucta yayın vs ağır yüklü işler yapmıyorum. 100 upload 20 download her türlü oyunda vs iş görür :) biz burada işkence çekerken TurkNet kullanıcıları göbek atıyor... Yarından itibaren inşallah ben de o kullanıcılardan biri olacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı