Winlator telefona zarar verir mi?

811502

Picopat
Katılım
17 Temmuz 2024
Mesajlar
175
Arkadaşlar telefonuma winlator kurup içine ETS 2 yükleyeceğim bunun telefona bir zararı olur mu, telefonun performansı düşer mi uzun vadede, bir de son olarak virüs falan var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar zarar verebilir diye düşünüyorum. Az önce ekranda uyarı belirdi "winlator adlı uygulama SMS atıyor" gibisinden. Tam okumadan direkt sil tuşuna bastım.
 
Arkadaşlar zarar verebilir diye düşünüyorum. Az önce ekranda uyarı belirdi "winlator adlı uygulama SMS atıyor" gibisinden. Tam okumadan direkt sil tuşuna bastım.
Yok hocam aktif kullanıyorumda artık gerek yok Gamehub diye bir uygulama var GameSir markasının direkt hiç uğraşmaya gerek kalmadan sadece oyunun dosyasını veriyorsunuz geri kalan herşeyi kendisi hallediyor direkt oyunu açıyor, onu kullanmanızı öneririm. İsterseniz Steam hesabınızı girip oyun kayıtlarını bile senkronize edebiliyorsunuz. Ayrıca arayüzü bir oyun konsoluna çok benziyor.
 
Yok hocam aktif kullanıyorumda artık gerek yok gamehub diye bir uygulama var GameSir markasının direkt hiç uğraşmaya gerek kalmadan sadece oyunun dosyasını veriyorsunuz geri kalan her şeyi kendisi hallediyor direkt oyunu açıyor, onu kullanmanızı öneririm. İsterseniz Steam hesabınızı girip oyun kayıtlarını bile senkronize edebiliyorsunuz. Ayrıca arayüzü bir oyun konsoluna çok benziyor.

Hocam peki bu uygulamada Online oyun oynanabiliyor mu? Genelde emulatörlerde hep offline oyunlar çalışır.
 
Hocam peki bu uygulamada Online oyun oynanabiliyor mu? Genelde emulatörlerde hep offline oyunlar çalışır.
Hayır hocam çünkü yine internetten indirdiğiniz bir oyunla çalışıyor oyunu Steamden indirmiyor, sadece kayıt dosyalarını senkronize edebiliyor.
 
Ekran görüntüsü atar mısınız?
Screenshot_20251030_192805_com_xiaoji_egggame_LandscapeLauncherMainActivity.jpg
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı