Fiyat sorun değilse Paugge alabilirsiniz. 1.8 metre.
Daha uzun kablo isterseniz bir de veggieg ürünleri var Amazon'da.
VegGieg 8K 60Hz 4K 120Hz 48 Gbps HDR ARC HDCP Örgülü HDMI 2.1 Kablo 2 Metre : Amazon.com.tr: Elektronik
VegGieg 8K 60Hz 4K 120Hz 48 Gbps HDR ARC HDCP Örgülü HDMI 2.1 Kablo 2 Metre : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
VegGieg 8K 60Hz 4K 120Hz 48 Gbps HDR ARC HDCP Örgülü HDMI 2.1 Kablo 3 Metre : Amazon.com.tr: Elektronik
VegGieg 8K 60Hz 4K 120Hz 48 Gbps HDR ARC HDCP Örgülü HDMI 2.1 Kablo 3 Metre : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Ben şahsen fiyat uygunluğu nedeniyle HDMI 2.1 gereksinimim olmasa da aldım ve gayet malzeme kalitesi yerinde bir kablo. Hatta 3 metre olanını aldım. Tavsiye ederim. Paugge de iyi kablodur ama veggieg F/P konusunda çok daha avantajlı.
Eki Görüntüle 2597731
Paugge'nin fiber HDMI kablosu vardı. Ona bakabilirsiniz.Sizin attığınız F/P ürünmüş teşekkürler. Ama biraz daha araştırma yapınca bana lazım olan fiber HDMI kablosu imiş çünkü TV ile duvar arası 1.5 cm fiber kablolar kolay bükülebiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.