RX 9060 XT alınır mı?

sxlnis

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben yakın zamanda RX 9060 XT almak istiyorum fakat aklımda RTX 5060 Ti alma fikri de var. Aradaki fiyat farkına değer mi? Çoğunlukla hikayeli oyun oynuyorum. Sadece arada sırada CS2, FiveM gibi oyunlar oynuyorum. Hangi kartı almalıyım?

Bütçeniz yoksa ve zorlayacaksanız aradaki fiyat farkına değmeyecektir. 9060 XT 16 GB yeterli bir kart, alabilirsin.

Bütçeniz yoksa ve zorlayacaksanız aradaki fiyat farkına değmeyecektir. 9060 XT 16 GB yeterli bir kart, alabilirsin.

Bütçeniz yoksa 9060 XT 16 GB alabilirsiniz. Arada fiyat farkı kadar yüksek bir performans farkı yok.

Bütçe konusunda pek sıkıntım yok RTX 5060 Ti alabilirim fakat aradaki fiyat farkına göre performans farkının az olduğunu düşünüyorum sadece gördüğüm kadarıyla RX 9060 zt CS2 gibi baxı oyunlarda kötü performans veriyormuş.

Merhaba ben yakın zamanda RX 9060 XT almak istiyorum fakat aklımda RTX 5060 Ti alma fikri de var. Aradaki fiyat farkına değer mi? Çoğunlukla hikayeli oyun oynuyorum. Sadece arada sırada CS2, FiveM gibi oyunlar oynuyorum. Hangi kartı almalıyım?
Bende roleplay oynuyorum, tercihimi RX 9060 XT kullanacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı