474 puan ile güzel bir okula girdim ama dersler çok zor, hiç çalışasım da gelmiyor. Notlarım da düşük gelecek gibi ortaokula göre, ne yapmalıyım?
Kendini sıkmamaya çalış. Dersin yanında gün içerisinde sevdiğim şeyleri de yap ki az biraz zevk al gününden. Öyle oturup saatlerce çalışamana da gerek yok; okuldan gelip, günlük düzenli 2 saat ders çalışsan, kalan vaktini kendine ayırsan yeterde artar. Sadece sınav dönemleri bir tık 3 saate V.S çıkabilirsin belki o kadarı kafi. Bu liseyi 4 yıl okuyacaksın; hem üstüne düşeni yap, hem de bu 4 yıldan zevk al.474 puan ile güzel bir okula girdim ama dersler çok zor, hiç çalışasım da gelmiyor. Notlarım da düşük gelecek gibi ortaokula göre, ne yapmalıyım?
Ben de ilk liseye girdiğimde çalışma isteğim neredeyse yoktu, 10. sınıfa geçtiğimde notlarım yükselmeye başladı. Bence sizde de durum böyle olur. Sonradan açılır ve bir anda asılırsınız. Ama matematikte çabanızı elden bırakmamaya özen gösterin. Özellikle fonksiyonlar konusu ağırdır. 9'da var mı bilmiyorum.474 puan ile güzel bir okula girdim ama dersler çok zor, hiç çalışasım da gelmiyor. Notlarım da düşük gelecek gibi ortaokula göre, ne yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.