Elektronik Havit 11.11 İndirime Girecek Ürünler

Kulaklıktan tam emin olmasam da klavyenin fiyatı ucuz zaten. Klavye olması bile yeter o fiyata. Alabilirsiniz hocam.
Logitech g103 var almama gerek var mı sizce, membran anladığım kadarıyla, yazmamışlar ama.
Uygulanır muhtemelen yine de ürünlerin sekmesini aç yana eger uygulanmazsa eklersin hızlıca. Kablo(11tl),mouse(11tl), kulaklık(111tl) ve blue switch(1tl) harici kayda değer bir sey göremedim, tek tek bakabilirsin yine de.
 
Ya bunlar tam * abicim madem 111'den koyacaktin en baştan koy kim niye bu fiyattan koydu demez zaten ama değiştiriyorsan fırsatçılık peşindesindir bu kadar.
bazı ürünlerin etiket fiyatları birgün arayla değiştirildi bende durumu farkedip resmi instagram sayfalarına yazdım.
fiyat etiketlerinde yanlışlık olduklarını söylediler bu yüzden değiştirmişler sanırım. bu sebeple bazı ürünlerin fiyatı artmış gibi gözükmüş.
 
Logitech G103 var almama gerek var mı sizce, membran anladığım kadarıyla, yazmamışlar ama.

Uygulanır muhtemelen yine de ürünlerin sekmesini aç yana eger uygulanmazsa eklersin hızlıca. Kablo(11TL),mouse(11TL), kulaklık(111TL) ve blue switch(1TL) harici kayda değer bir şey göremedim, tek tek bakabilirsin yine de.
Yanımda PC yok sadece telefon ve tablet var hangisinden denemek mantıklı.

Bazı ürünlerin etiket fiyatları bir gün arayla değiştirildi bende durumu fark edip resmi Instagram sayfalarına yazdım.
Fiyat etiketlerinde yanlışlık olduklarını söylediler bu yüzden değiştirmişler sanırım. Bu sebeple bazı ürünlerin fiyatı artmış gibi gözükmüş.
Yanlışlık olduğunu yersen tabii.
 
TWS kulaklık 400 liraya düştü. Nasıl bir kulaklık olduğunu bilmiyorum yoksa bu fiyata da çok iyidir belki.
 
Telefondan deneyeceğim ben, tablette ekran büyük olduğu için zor olabilir belki. Kacirirsan da çok takma üst kalite şeyler almayacağız sonuçta.
Vallahi diğer şeyler önemli değil ama şu kulak içi kulaklığı alsam başka bir şey alamasam da olur. Kulaklık acil lazım.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı