Ben güncelledim, çok güzel oldu fakat ekran bölünmesi konusunda doğru söylüyorsunuz ikiye bölünmüyor deli oluyorum her şey küçük küçük açılıyor eskisinde ne güzel 2 ekran vardı ikisini de büyük büyük kullanabiliyorduk.
Ben yükseltmesem sorun olur mu onu anlamaya çalıştım.Sorunsuz şekilde kullanıyorum aynı modeli ilk günden beri. 26 sürümü ve mevcutta 26.1 ile.
Sorunsuz şekilde kullanıyorum aynı modeli ilk günden beri. 26 sürümü ve mevcutta 26.1 ile.
Ben güncelledim, çok güzel oldu fakat ekran bölünmesi konusunda doğru söylüyorsunuz ikiye bölünmüyor deli oluyorum her şey küçük küçük açılıyor eskisinde ne güzel 2 ekran vardı ikisini de büyük büyük kullanabiliyorduk.
Şu ana kadar bir sıkıntı yaşadınız mı geçilir mi hala?
Şu ana kadar deyimleriniz nasıl geçilir mi tavsiye eder misiniz?
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Çift ekran özelliği dışında tüm yeni gelen özellikler aşırı iyi, ama Life-changing değil. Ben güncellemezdim çünkü çift ekran özelliği eski hali bana kalırsa daha iyi şu anki biraz kasıntı duruyor pencere pencere falan.
Donma falan yaşadınız mı veya bunların dışında çok rahatsız olduğunuz bir duram var mı pili falan bir de çift ekran yapılıyor değil mi kalkmadı o özellik?
Donma falan yaşamadım, ben iPad Air kullanıyordum gerçi onun işlemcisi bir tık daha iyi.
Çift ekran şöyle, iki tane pencere açılıyor gibi düşünün. Eksiden ekranın yarısı başka yarısı başka uygulamaydı, güncellemeden sonra bir pencere bir pencere oluyor.
Eki Görüntüle 2647194
Büyültüp küçültebiliyorsunuz tabii pencereleri, orası ayrı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.