3000TL Gaming kulaklık önerisi

  • Konuyu başlatan Healest
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 141
Bütçe
3000

Healest

Centipat
Katılım
22 Ekim 2024
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba 3000TL civarına güzel bir oyuncu kulaklığı arıyorum, tercihen kablosuz olursa iyi olur ancak kablolu önerilere de açığım. Teşekkürler.
 
Merhaba 3000TL civarına güzel bir oyuncu kulaklığı arıyorum, tercihen kablosuz olursa iyi olur ancak kablolu önerilere de açığım. Teşekkürler.
Kablosuz olarak Mchose V9 Pro. Kablolu olarak Fifine H9.
 
MCHOSE V9 Pro için herhangi bir inceleme videosu göremedim markayı da ilk kez duyuyorum. Hyperx Cloud III hakkında ne düşünüyorsunuz?
Fifine daha iyi olur.
 
Valla çok iyi olur.
Bende 3000 tl fiyat bandında kablosuz kulaklık arıyordum pc üzerinde ve günlük hayatta kullanmak için, buradaki arkadaşlar MCHOSE V9 Pro önerdiler, bende başta tereddüt ettim kim bunlar bilmediğim marka vs. diye biraz inceleyince MCHOSE Türkiyeye bu yılın başında girmiş diye gördüm muhattabında Gaming.Gen.TR yani problem yaşamıyosun başına birşey gelirse kulaklığın o yüzden için rahat olsun. Benim kullandığım MCHOSE S9 Pro Black Red Gaming Kulaklık 55 saat şarjı gidiyor ve V9 Pro ya göre sürücüleri daha yeni ve daha kaliteli o yüzden 2-3 gömlek iyi bir ses kalitesi alırsın V9 a göre, şarj bölümüne gelince S9 55 V9 250 saat şarjı gidiyor arada dağlar var, şarj benim için çok önemli diyorsan V9 al, şahsen S9 un 55 saatlik şarjı beni rahat 4-5 gün götürüyor. Kulaklık kaliteli anlıyorsun zaten uygulaması var ses ayarlarını ve RGB ayarlarını onun üzerinden yapıyorsun, belirli bir süre kullanmayınca kendi kendini kapatıyor gayet ergonomik ve kullanımı kolay, şimdiye dek gördüğüm tek eksi yanı şarjının % olarak kaç oldugunu Bluetooth ile bağlı değilsen göremiyorsun, bilgisayara USP dongle üzerinden bağladığın zaman şarjını ancak kulaklığın arkasında yanan ışığın renginden anlıyorsun ve dikkat etmezsen oyunun ortasında pat diye şarjın bitebiliyor, onun haricinde kulaklıkta bir diğer problem denir mi buna bilmiyorum, kulaklık açılıp kapanırken, şarjın azaldığında vs. kulaklıktan çince bir kadın sesi geliyor seni uyarıyor, avrupa versiyonu için ingilizce uyarı olsaydı daha iyi olurdu, çince bilmediğin için garip oluyor biraz. Genel olarak bu bütçede muhtemelen wirelles olarak daha iyisini bulamazsın aralarında 300-400 tl civarı fark var seçim senin, ekstra soruların varsa sorabilirsin.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı