ASUS ROG STRIX Scope klavye nasıl?

Ghrawg_1653

Centipat
Katılım
17 Mayıs 2024
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, ASUS ROG STRIX Scope aldım, uzun vadede sıkıntı çıkarır mı klavye, nasıldır? Oyun için aldım klavyeyi, hem FPS hem story oyunları da oynuyorum. Hafta sonları günde 6 saati geçik bilgisayar başında oluyorum. Nasıl bilirsiniz bu klavyeyi, iş görür mü? Ne kadar zaman kullanabilirim, sorunlu bir klavye midir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağıdır klavye gözüme çarpıyordu araştırdım. Uzun bir sürede hani LED'lerde bozulma olur mu? Veya tuşların zamanla kaplaması çıkabilir mi gibi şeyler aklıma takıldı.
Ben 2021 den beri hadron kullanıyorum. Günde en az 5 saat kullanırım. Ama ne bir soyulma, ne bir led bozulması olmadı. Herhalde tayvan malı rog strixde bozulmaz. Bildiğim bir kronik sorunu yok. Tek sıkıntı bilek desteği yok bunda bileğin uzun zamanda ağrıyabilir. Sonradan satılan varsa mıknatıslı al isterden.
 
Aynı modelin Wireless olanını 1 senedir kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Üstüne ice tea dökmeme rağmen hem de. On numara klavye hayırlı olsun.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı