AK47 Case Hardened
Picopat
- Katılım
- 29 Mart 2025
- Mesajlar
- 59
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Hocam başka hesapta değiştiyse sizin hesaptaki hassasiyetten kaynaklıdır.Yaptım değişmedi hala aynı hocam. Sonra konsola şunu yazmayı denedim.
Kod:sensitivity 0.0017
Oldu ama bu sefer y değişmemeye başladı aşağı yukarı bakamıyordum. Ne yapacağım çok sıkıntı. Mouse Darmoshark M3 Pro Max.
Hocam başka hesapla CS girdim düzeldi o hesapta normal ama geri ana hesaba geçince sorun geri geliyor? Steam de bir şey mi var o zaman.
unbindallexec config_defaultHocam oyunun ayarlarından olabilir ayarları sıfırlayın sorun çözülür.Hocalarım acil yardım edin. MSI Cyborg laptopumda CS'de DM oynuyordum touchpadi kapatmak için bastım F4'e, fare bir anda videodaki gibi sanki sens 1000 kat arttı.
Her şeyi denedim yeniden başlatma, dosyaları doğrulama vs. düzelmiyor:
Video
CS dışındaki oyunlarda böyle bir sorun yok.
Oyunun ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi?
Oyun ayarlarını sıfırlayın ancak ayarları açtığınızda da sens yüksekse konsolu açın sens değerini oradan değiştirin.
Onu yaptım zaten hocalarım olmadı o. Mecbur silip yükleyeceğim galiba.Hocam oyunun ayarlarından olabilir ayarları sıfırlayın sorun çözülür.
Onu yaptım zaten hocalarım olmadı o. Mecbur silip yükleyeceğim galiba.
Oyun dosyalarında bir klasörü silince ayarlar sıfırlanıyordu onu deneyin ama o grafik ayarı olabilir sadece. Başlatma seçeneklerinde de değişiyordur belki sens ayarı.
Hocam başlatma seçeneklerinden sıfırlanmıyormuş baktım şimdi de. Konsoldan düzelmedi mi aslında oradan düzelmesi gerekirdi. %localappdata% yazın CS klasöründeki CFG dosyasını silin bir de bunu deneyin.
Olmadı hocam. Konsoldan da düzelmiyor normal sensimi girdiğimde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.