Valla oyunlar 60 fps benim için hz çok farketmiyor.17 tabii ki. 60 Hz çok geride kaldı. Paranı çöpe atma.
120.17 90 Hz mi destekliyor?
Yurt dışı alacaksanız ve acil değilse telefon ihtiyacınız beklemenizi öneriyorum. Çünkü 17 zaten gerek yurt içinde gerekse yurt dışı piyasalarında çok ilgi gördüğünden şu anda fırsatçılık çok yapılıyor. Şubat ya da mart ayları gibi alırsanız en azından cihazın fiyatı bariz düşmüş olur. Tabi düşmekten kastım bugün 16 ile arasında 20k makas varsa o zaman da 10k olur. 2-3 ay için 10.000 TL'den taviz vermeyin derim acil değilse.Yurt dışı alacağım arada bir 20 bin fark var.
Yurt dışı alacaksanız ve acil değilse telefon ihtiyacınız beklemenizi öneriyorum. Çünkü 17 zaten gerek yurt içinde gerekse yurt dışı piyasalarında çok ilgi gördüğünden şu anda fırsatçılık çok yapılıyor. Şubat ya da mart ayları gibi alırsanız en azından cihazın fiyatı bariz düşmüş olur. Tabii düşmekten kastım bugün 16 ile arasında 20k makas varsa o zaman da 10k olur. 2-3 ay için 10.000 TL'den taviz vermeyin derim acil değilse.
iPhone 16 almanı zaten önermiyorum hocam. 60 Hz olduğundan kesinlikle alınır yanı yok. Daha iyi kamera, daha iyi pil ömrü, daha parlak ekran ve daha ince çerçeveli ekran, 120 Hz tazeleme hızı, yeni nesil sensörlü ön kamerası gibi ciddi artılarıyla iPhone 17 çok daha fazla üstün bir telefon. Neredeyse 17 Pro seviyesinde bir model.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.