RAMBO NECO
Centipat
- Katılım
- 28 Aralık 2023
- Mesajlar
- 66
2023 model, 900 0km ve ağır hasar kayıtlı. Ne düşünüyorsunuz? Fiyatı uygun.
Bu bütçede varsa söyleyin bizde alalım2025 yılında Türkiye yollarında abs olmayan bir motor alınmaz. Kampana fren mi kaldı ya ?
Üzerine 10 daha koyunca voge 125r alabiliyorsunuz. Alamıyorsanız bütçe bu kadar düşük ise kullanmayın canınınız değersiz değildir sanıyorum bu kadar.Bu bütçede varsa söyleyin bizde alalım![]()
Üzerine 10 daha koyunca Voge 125R alabiliyorsunuz. Alamıyorsanız, bütçe bu kadar düşük ise kullanmayın. Canınız değersiz değildir sanıyorum bu kadar.
2023 model, 900 km'de ve ağır hasar kayıtlı. Ne düşünüyorsunuz? Fiyatı uygun.
Raider ile arasında sadece 10 bin tl var hocam. Raider kullanan birisinin sizin gibi pirelli kullanıcağını da sanmıyorum. ABS zaten çalışmaması lazım normalde hiç bir zaman. Motoru iyi kullanan birisi abs yi devreye sokmaması lazım sadece ani durumlarda abs devreye girmesi lazım yoksa ya lastik ömrünü bitirmiştir yada sürücü fren yapmasını bilmiyordur zırt pırt abs devreye giriyorsa. Motoru bilmeyen yeni başlayan birisi için hayatını kurtarır. Bir anda panik fren anında abs arka tekeri kitlemezken normal kampana şak diye kitler panik fren halinde. İstediğiniz lastik olsun üstünde acemi birisi panik fren yapınca o lastik kitler.15 bine Pirelli attım Raider'a, frenleri mükemmel tutuyor. Ne yaparsan yap, neredeyse kitlemiyor. Zaten NS125 de 10 bin km oldu, ABS var ama iyi çalışmıyor, arada kitliyor. Kısacası, ABS de olsa bilmeyen birini kurtarmaz. Ki evet, ABS çok önemli ama bu fiyatlarda olmuyor. Voge dediğiniz motor ucuz değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.