Sıfır şart mı? Bu bütçede daha güçlü cihazlar var, attığınız model 65 watt, tek fanlı ve tek RAM slotu olan bir model; ikinci el 4060'lı cihazlara bakmak daha iyi olur.
Bütçesinde 140 watt modelli cihazlar varken 65 watt’lık model almak komedi olur, sıfır şart değilse tabii, parça değişimini gayet kolay yapabilen yapar.Laptop konusunda kesinlikle ikinci el alinmamali çünkü masaüstü gibi parça değişimi kolay değil.
Şart bence. Varsa daha iyi bir öneri sıfır olan açığım ama 1 saat içinde alacağım.Sıfır şart mı? Bu bütçede daha güçlü cihazlar var, attığınız model 65 watt, tek fanlı ve tek RAM slotu olan bir model; ikinci el 4060’lı cihazlara bakmak daha iyi olur.
Şart bence. Varsa daha iyi bir öneri sıfır olan açığım ama 1 saat içinde alacağım.
Şart bence. Varsa daha iyi bir öneri sıfır olan açığım ama 1 saat içinde alacağım.
Bu bütçemi en çok zorladığım halim. En fazla 36500.40-45 arasına çıkabilir misiniz?
Düzgün bir cihaz yok bu bütçede, attığınızı alabilirsiniz o zaman.Bu bütçemi en çok zorladığım halim. En fazla 36500.
Bütçesinde 140 watt modelli cihazlar varken 65 Watt'lık model almak komedi olur, sıfır şart değilse tabii, parça değişimini gayet kolay yapabilen yapar.
Orası öyle ama 65 watt ile 140 watt arasında ciddi bir fark var. Garanti kısmı zaten Türkiye genelinde çok iyi değil, her marka için söylemiyorum bunu. Ayrıca ekran kartı da laptop tarafında kolay kolay bozulabilen bir parça değil.Dostum laptoplarda batarya orijinal bulamazsın ekran kartı bozulsa anakart çöp olur ama sıfır laptoplarda 2-3 yıl garantisi var masaüstünde PSU değişirsin bitti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.