Idefix güvenilir mi?

Her nereden olursa olsun, bir ürünü alırken satıcısına dikkat ederek almak en mantıklısıdır. Sorunun cevabına gelirsek, hiç alışveriş yapmadım ama güvenilir diye biliyorum.

Laptop konusunda kesinlikle ikinci el alinmamali çünkü masaüstü gibi parça değişimi kolay değil.
Bütçesinde 140 watt modelli cihazlar varken 65 watt’lık model almak komedi olur, sıfır şart değilse tabii, parça değişimini gayet kolay yapabilen yapar.

Sıfır şart mı? Bu bütçede daha güçlü cihazlar var, attığınız model 65 watt, tek fanlı ve tek RAM slotu olan bir model; ikinci el 4060’lı cihazlara bakmak daha iyi olur.
Şart bence. Varsa daha iyi bir öneri sıfır olan açığım ama 1 saat içinde alacağım.

Bütçesinde 140 watt modelli cihazlar varken 65 Watt'lık model almak komedi olur, sıfır şart değilse tabii, parça değişimini gayet kolay yapabilen yapar.

Dostum laptoplarda batarya orijinal bulamazsın ekran kartı bozulsa anakart çöp olur ama sıfır laptoplarda 2-3 yıl garantisi var masaüstünde PSU değişirsin bitti.

Dostum laptoplarda batarya orijinal bulamazsın ekran kartı bozulsa anakart çöp olur ama sıfır laptoplarda 2-3 yıl garantisi var masaüstünde PSU değişirsin bitti.
Orası öyle ama 65 watt ile 140 watt arasında ciddi bir fark var. Garanti kısmı zaten Türkiye genelinde çok iyi değil, her marka için söylemiyorum bunu. Ayrıca ekran kartı da laptop tarafında kolay kolay bozulabilen bir parça değil.

Sırf oyun için alınacaksa bence ikinci ele bakmak daha iyi olur, garantili cihazlar da var ikinci el tarafında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı