12. sınıf başında uyari cezası almıştım kağıt ile verdiler imzaladım. Şu an belge alacagım ama uyarı almıstim dönemin başında. Belge almama engel olur mu bu?
Okul formasını giymemiştim, çok ağir bir suç değil zaten okulda genelde çoğu kişi forma giymiyor o gün kötü günlerine denk geldim herhalde uyarı yemiştim.Ne için uyarı almıştınız?
Teşekkürler hocam.Madde 160'a göre öğrencinin belge alması için gereken şartlar notları ve davranış puanıdır.
Davranış puanı sene başı için 100'dür ve kınama cezası ile beraber bu puan düşmeye başlar. Teknik olarak sadece uyarı ile kalırsanız bu dönem belge almanız gerekiyor.
Madde 160 ve 170'i inceleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.