Hocam bu işi hobi olarak yapan biri değilsen daha fazlasına emin ol gerek yok, fazlasıyla işini görür.
Tek uygulamadan halletmek istiyorsan mchose markasını önerebilirim. Hem uygulama hem web driverı var ve uygulama açmaya gerek kalmadan web driverından tüm ayarları yapabiliyorsun hem mouse hem klavye ayarlarını.
Ajazz klavye konusunda iyi bir marka olsa da mouse konusunda ürünleri pek fiyatını hak etmiyor, o yüzden ikisini aynı uygulamadan götürmek istiyorsan mchose markası daha iyi olur gibi hocam.
Mchose klavyesi olarak şu iki modeli önerebilirim ama stoklar yok henüz çoğu modelinin, stoklar yüksek ihtimal yenilenir ama ne zaman yenilenir bilemiyorum maalesef. Satıcıya da sordum ama bilgi alamadım.
Klavye modellerini ve fiyatlarını keşfedin! Mekanik, membran ve kablosuz seçeneklerle ergonomik, dayanıklı ve performanslı yazma deneyimi sizi bekliyor.
www.gaming.gen.tr
Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir.
www.gaming.gen.tr
z75S modelinin sadece bu rengi stokta kalmış ama onun da sesi biraz fazla gelebilir belki sana.
Bir de TKL boy seviyorsan bu modelini alabilirsin.
Performans ve stili yeniden tanımlayan en yeni amiral gemisi mekanik klavye olan MCHOSE K87 ile tanışın.
www.gaming.gen.tr
Mouse olarak da yine birçok modeli mevcut hocam.
Mouse modellerini ve fiyatlarını keşfedin! Ergonomik, kablosuz ve oyuncu seçenekleriyle konforlu ve hassas kontrol sizlerle.
www.gaming.gen.tr