AMD R5 5600 - RX 7600 sistem nasıldır?

Bütçe
30.000-33.000
Hem RX 7600'ü çok beğenmiyorum hem de 2026 yılında R5 5600'ün sıfır alınmasına pek gerek görmüyorum. İlla sıfır olacak derseniz değerlendirebilirsiniz tabiki ama ikinci elde daha ucuza daha iyi bir sistem toplanır. Kasa ve PSU gibi parçaları sıfır alırsınız diğerleri ikinci el mesela. Dediğim gibi eğer sıfır düşünüyorsanız da sistemin fiyatı 650 dolar civarı ediyor sanırım. Normal fiyat ne kadar ekmek o kadar köfte misali.
 
Hem RX 7600'ü çok beğenmiyorum hem de 2026 yılında R5 5600'ün sıfır alınmasına pek gerek görmüyorum. İlla sıfır olacak derseniz değerlendirebilirsiniz tabii ki ama ikinci elde daha ucuza daha iyi bir sistem toplanır. Kasa ve PSU gibi parçaları sıfır alırsınız diğerleri ikinci el mesela. Dediğim gibi eğer sıfır düşünüyorsanız da sistemin fiyatı 650 dolar civarı ediyor sanırım. Normal fiyat ne kadar ekmek o kadar köfte misali.

Vatan'da böyle önerebileceğiniz bir sistem var mı acaba? 30 ve 40 arası ne önerirsiniz? 40 ve 45 arası için ne önerebilirsiniz?
 
Benim attığım sistemde 9060XT ekleyip, SSD'yi değişirsem yetmez mi? Soğutu ve kasa çok mu kötü?

2. attığım DDR5 sistem onu göz önünde tutunca pek mantıklı değil. Aynı paraya geliyor zaten. Soğutucu hakkında fikrim yok ama o tarz soğutucuların iyi olduğuna denk gelmedim. Kasa idare eder kötü diyemem.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı