Arkadaşlar OLED çok lükse kaçıyor bence.
Arkadaşlar kararsız kaldım. İstediğim boyuttan ve çözünürlükten başka fikrim yok. 32" istiyorum ve 4K istiyorum.
Paraya kıyıp OLED alıp bozulunca ağlamak mı? Yoksa güzel bir HDR IPS mi almak?
Ne iş için kullanacağım?
İş için zaten her monitör yetiyor. Öyle renk doğruluğu falan çok umurumda değil simülasyon yazılım vs. yapıyorum.
Oyun oynarken gözlerimi kanatmasın ama AA oyunları oynarken 9800x3D ve 5080'in hakkını versin istiyorum.
Bütçe? Bilemiyorum çok büyük bir sınır koymuyorum. 6-9 taksit olduktan sonra 50-60-70..
100k diyor adam.Evt oled daha iyi zaten ama bütçeyi zorlamasın
Hocam konu sahibinin butcesi varsa bizi irgalamaz. Alsin hayrini gorsun.Evt oled daha iyi zaten ama bütçeyi zorlamasın
Oled Diye 20 25 K fark vereceğime elektrikli scooter alırsın reis o parayaBütçede bir sınır yok ancak OLED olacaksa 100 bin'i aşmasın. FP ürünse 50 bin'de olur.
IPS olacaksa 30'dan fazla vermeyi düşünmüyorum.
Ekranımın her tarafı tükürük izi oldu..Kendim qd OLED kullanıyorum IPS ile kıyaslanamayacak kadar iyi. Fakat benim kullandığım monitör(AW2725D-GEN3 qd-OLED)çok çok kolay hasar bırakıyor. Size önerim ces2026'da tanıtılan MSI MPG 341CQR X36 modelini beklemeniz. Gen5 QD-OLED kullanıyor ve bariz daha dayanıklı.
Hocam ne alaka herkes parasini istedigi gibi harcar. Isteyen 5070 alir isteyen S25FE alir isteyen OLED Monitor alir.Oled Diye 20 25 K fark vereceğime elektrikli scooter alırsın reis o paraya
OLED diye 20 25 K fark vereceğime elektrikli scooter alırsın reis o paraya
OLED diye 20 25 K fark vereceğime elektrikli scooter alırsın reis o paraya
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.