İ7 2. nesil işlemciden görüntü alamamak

Gameholder

Decapat
Katılım
31 Aralık 2023
Mesajlar
266
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 2600 8*2 Kingston Ram H61C İzoly Anakart 500 ssd
Zoko chiko kasa 500 W MSI MAG A500DN PSU
Cinsiyet
Erkek
İ7 2. nesil işlemcim var ve kasada VGA çıkışı mevcut. Ancak VGA ile bağlandığımda görüntü gelmiyor, sadece ekran hafif aydınlanıyor. Sebebi ne olabilir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İ7 2. nesil işlemcim var ve kasada VGA çıkışı mevcut. Ancak VGA ile bağlandığımda görüntü gelmiyor, sadece ekran hafif aydınlanıyor. Sebebi ne olabilir?
Net bir cevap alabilmek için biraz daha detaylandırmanız lazım.
Mesela işlemci modeli nedir? Anakart modeli nedir? Daha önce birlikte kullanılıyordu da sonradan mı sıkıntı oldu? Her anakart her işlemciyi desteklemeyebilir. İşlemci desteği belli bir BIOS versiyonundan sonra geldiği için güncelleyerek çalıştırabilir hale gelebilir. Bunların hiç birinde sıkıntı olmasa dahi işlemci içinde dahili GPU olmadığı için görüntü olmayabilir. Sistem yeni toplandıysa bu parçalar dışındakilerden kaynaklanan bir sorun olabilir vs vs.
 
Net bir cevap alabilmek için biraz daha detaylandırmanız lazım.
Mesela işlemci modeli nedir? Anakart modeli nedir? Daha önce birlikte kullanılıyordu da sonradan mı sıkıntı oldu? Her anakart her işlemciyi desteklemeyebilir. İşlemci desteği belli bir BIOS versiyonundan sonra geldiği için güncelleyerek çalıştırabilir hale gelebilir. Bunların hiçbirinde sıkıntı olmasa dahi işlemci içinde dahili GPU olmadığı için görüntü olmayabilir. Sistem yeni toplandıysa bu parçalar dışındakilerden kaynaklanan bir sorun olabilir vs vs.

i7 2600. Dell Optiplex990 kasa anakartın modelini bilmiyorum tam. Anakartın sürümü A24 yani en son sürüm. Önceden işlemciden görüntü alabiliyordum ancak şimdi ekran kartı lazım.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı