Kardeşime alacağım. Müzik, video ve oyunlar için tabletiyle kullanacak. Sizce alınır mı? Bir de diğer yerlerde pahalıyken D&R'da 1100 TL. Buradan alınır mı sizce?
520 BT veya 525 BT modelleri daha iyi olur, ama Anker'in ürünleri daha iyi bu bütçede.Kardeşime alacağım. Müzik, video ve oyunlar için tabletiyle kullanacak. Sizce alınır mı? Bir de diğer yerlerde pahalıyken D&R'da 1100 TL. Buradan alınır mı sizce?
https://www.akakce.com/bluetooth-ku...ndcore-q11i-kulak-ustu-fiyati,1005439538.html bu mu yoksa jbl 520bt mi?520 BT veya 525 BT modelleri daha iyi olur, ama Anker'in ürünleri daha iyi bu bütçede.
https://www.akakce.com/bluetooth-ku...ndcore-q11i-kulak-ustu-fiyati,1005439538.html bu mu yoksa JBL 520BT mi?
https://www.akakce.com/bluetooth-ku...ndcore-q11i-kulak-ustu-fiyati,1005439538.html bu mu yoksa JBL 520BT mi?
Uygulamasında oyun modu ayarı olması lazım, onu açarsanız çok bi gecikme yaşamazsınız, hafif bir gecikme olur ama bluetooth kulaklıklarda bu durum normal.Hocam anker Q11'i sipariş ettim. Kardeşim oyun olarak sadece pubg mobile oynuyor sizce ses kasmasında bi sorun olur mu? Diğer kulaklıkta sanırsam gecikme oluyordu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.