2000 TL mouse önerisi

Çok güzel gözüküyor hocam, şimdiden hayırlı olsun. Sağ salim gelsin de gerisi önemli değil :D

Sağ olun hocam, size de tekrardan hayırlı olsun. Dediğiniz gibi sağlam gelsin de, bir de onunla uğraşırsam iyice kafayı yerim valla. 😳
 
@ca9an @Yuiis hocalarım mouse bugün geldi. Öncelikle kargo gerçekten çok hızlıydı. Dün akşama doğru kargoya verildi. Bugün sabah elimdeydi.
Daha açmadım ama mouse hakkında birkaç bir şey söyleyebilirim.
Kaplama'nın ve malzeme kalitesinin çok iyi olduğu yorumları gerçekmiş. Bastırınca falan hiçbir ses çıkmıyor. Bu arada muhtemelen ağırlığı azaltmak için farenin altına hafif delikler açmışlar. Onlar iyi olmamış hiç. İçine çok kolay toz alır diye düşünüyorum.
Yan tuşlar beklentimin altında kaldı. Yüzey alanı küçük, DeathAdder V3 Pro'nun neredeyse yarısı olduğu için basması zor geliyor ancak en azından yan tuşlar DeathAdder V3 Pro'daki gibi çınlamıyor.
Switchler güzel, DeathAdder V3 Pro'dan daha tok geldi bana.
Scrool çok sert. (umarım yumuşar)
Skatezler hybrid ve kirli bir mouse pad kullanmama göre çok iyi yine. (içine dot skatez koymuşlar yedek olarak, hem çok küçük hem yetersiz)
Tutuş olaraksa muhtemelen elime DeathAdder V3 Pro'dan daha iyi olacak alışınca.
Ayrıca beyaz fareye siyah paracord kablo ve siyah adaptör hiç yakışmıyor. Bir de maalesef grip tape çıkmıyor ama çok lazım olacağını düşünmüyorum.

1769513054172.png
 
Son düzenleme:
Bir de maalesef grip tape çıkmıyor ama çok lazım olacağını düşünmüyorum.
Kaplaması iyiyse çok da gerekli değil bence, hatta beyaz grip tapeler sonradan kirlendiği için daha kötü duruyorlar.
Ayrıca beyaz fareye siyah paracord kablo ve siyah adaptör hiç yakışmıyor.
O kısım saçma olmuş cidden, en azından adaptör beyaz olabilirdi. Yine de eksiklerine rağmen seni memnun bırakır umarım hocam, hayırlı olsun tekrardan.

Öncelikle kargo gerçekten çok hızlıydı. Dün akşama doğru kargoya verildi. Bugün sabah elimdeydi.
Aman @ca9an duymasın.
 
Kaplaması iyiyse çok da gerekli değil bence, hatta beyaz grip tapeler sonradan kirlendiği için daha kötü duruyorlar.

O kısım saçma olmuş cidden, en azından adaptör beyaz olabilirdi. Yine de eksiklerine rağmen seni memnun bırakır umarım hocam, hayırlı olsun tekrardan.

Aman @ca9an duymasın.

Bağladım, kullanıyorum şu an hocam. Daha bir oyunda denemedim ancak kaplaması ve malzeme kalitesi gerçekten iyi geldi bana.

Evet biraz saçma olmuş, adaptör ile kablo siyah dongle beyaz bir de :D
Pek sorun değil ama benim için. Yeter ki kendisinde sorun çıkmasın, kabloyu gizlemek basit.

Antalya'da olduğum için de öyle hızlı gelmiş olabilir hocam. Şahsen teslim aldığım en hızlı kargoydu.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı