ATK Crimson aldım hocam, hala Ankara'da ürün. Millete çoktan gitti bir benimki kaldı vallahi.![]()
Çok güzel gözüküyor hocam, şimdiden hayırlı olsun. Sağ salim gelsin de gerisi önemli değil
ATK Crimson aldım hocam, hala Ankara'da ürün. Millete çoktan gitti bir benimki kaldı vallahi.![]()
Çok güzel gözüküyor hocam, şimdiden hayırlı olsun. Sağ salim gelsin de gerisi önemli değil![]()
Kaplaması iyiyse çok da gerekli değil bence, hatta beyaz grip tapeler sonradan kirlendiği için daha kötü duruyorlar.Bir de maalesef grip tape çıkmıyor ama çok lazım olacağını düşünmüyorum.
O kısım saçma olmuş cidden, en azından adaptör beyaz olabilirdi. Yine de eksiklerine rağmen seni memnun bırakır umarım hocam, hayırlı olsun tekrardan.Ayrıca beyaz fareye siyah paracord kablo ve siyah adaptör hiç yakışmıyor.
Aman @ca9an duymasın.Öncelikle kargo gerçekten çok hızlıydı. Dün akşama doğru kargoya verildi. Bugün sabah elimdeydi.
Kaplaması iyiyse çok da gerekli değil bence, hatta beyaz grip tapeler sonradan kirlendiği için daha kötü duruyorlar.
O kısım saçma olmuş cidden, en azından adaptör beyaz olabilirdi. Yine de eksiklerine rağmen seni memnun bırakır umarım hocam, hayırlı olsun tekrardan.
Aman @ca9an duymasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.