USB 3.0 İle Windows 7 Kullanmak

Kranj

Kilopat
Katılım
28 Nisan 2014
Mesajlar
72
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Zalman R1 kasa var. Bir tanesi 2.0 olmak üzere diğer bütün USB girişleri 3.0. Haliyle Windows 7 kurulum ekranından itibaren yalnızca 2.0'a taktığım aygıt tepki veriyor. Bundan ötürü Windows 7 kuramıyorum. Intel'in kendi programı olsa da işe yaramadı sanırım sebebi de AMD işlemci kullanmam. Nasıl kuracağım bu Windows 7'yi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş kullandığın ISO dosyasında veya portlarında sıkıntı var sisteminle ilgili detaylı bilgi verebilir misin ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Milleti yanlış yönlendirmeyin. Windows 7 Ryzen AMD sisteme de kurulur, Coffelake de, Skylake Kabylake işlemcili sistemlere de. Bırakın Directx 12 muhabbetini, tam olarak oturmamış arka planda Directx 11 API'lerini çalıştıran DirectX 12'yi boş verin. Oturmayana kadar gerek yok.

Windows 7 Ultimate 64 bit UEFI ve GPT bölümlü diske kurulu benim sistem çatır çatır çalışıyor. Win10 589 -598 CB R15 skoru alan sistemim Win 7'de 610 puan alıyor ve deviriyor da. 3.1 Gen 2 Type A portları da 3.0 çalışıyor, hatta 3.1 üstünden kurulum yaptım. Alın kanıtı.

win7.jpg
Ekran Alıntısı.JPG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş kullandığın iso dosyasında veya portlarında sıkıntı var sisteminle ilgili detaylı bilgi verebilirmisin ?
Windows Creator Utility ile hallettim.

Sen eskide kalmaya devam et, milleti geri kafalılığa yönlendirmeye çalışmayın.
Ekran kartım GTX 660. Dolayısıyla DirectX 12 desteğini sözde alıyor. Ayrıca gelen son zorunlu güncellemelerin arka planda çalışmasından sisteme oldukça yük bindi ve Windows 7'ye geri döndüm. Şimdi söyle bakalım neyin geri kafalılığı bu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Siz de geri kafalılığa devam edin o zaman. Sözdeymiş :)

Siz de böyle konuşmaya devam edin geri kafalılıkla hiçbir ilgisi yok. Windows 7 sizden habersiz arka planda veri toplayıp sistemi hantallaştırıp şişirmiyor. Oturmuş çoğu yazılım bunun üstünde dahi iyi çalışıp sonuç veriyor. Dx 12 denen zımbırtıda henüz olmamış ne gerek var? Ben testlerimde bi fark göremedim. Aksine Win 7 daha iyi sonuç veriyor. Oyunlarda bu arada yıllarca windowsun tüm sürümleri Linux'un çeşitli dağıtımlarını Mac OS ve netware kullanmış birisi olarak şahsi PC'imde en uzun süre dayanan stabil olarak sıkıntı yaşamadığım Windows 7'dir 3 yıl boyunca yedekli bir şekilde çalışılıp format atılmadan. Sizden ricam bir dahaki yorumunuzda sözlerinizi daha özenli seçip daha iyi bir uslupla yazarsanız sizin menfaatinize olur. Saygılar...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı