Arkadaşlar selam, ihtiyacım olan sıralama 250-300 bin. 4 ayda yetişir mi bilmiyorum. Temelim yok. Normalde 4 yıllık istiyorum ama yetişir mi emin değilim ve 0'dan başlıyorum ve pek temelim yok bu nedenle boğuşuyorum bilemiyorum. Yetişir ise 4 aylık TYT bitirme sağlam programınız var mı?
Ek olarak şunu söylemek isterim TYT tüm hocaların neredeyse kampları var.
Yetişir. TYT'den her konuyu yetiştirmek yerine şöyle yapabilirsiniz:
Türkçe için 1 paragraf kitabını paragraf taktikleriyle bitirin. Ardından dil bilgisini de halledip hemen branş denemelerine geçin.
Matematikte bir hocanın temel atma kampını bitirin. Ardından bir hocadan problem playlistini bitirdikten sonra Bilgi Sarmal problemler fasikülünden günde 15-20 soru çözün.
Sonrasında kümeler ve fonksiyon çalışın. Kalan konulara çalışmayın. Onun yerine çap yayınlarının üçgenler fasikülünü çözün.
Fen için garanti konuları 1 tane soru bankasından bitirin yeter.
Kimya.
-Kimya bilimi.
-Maddenin halleri
-Kimyasal etkileşimler
-Asit, baz, tuz
-Karışımlar
-Periyodik tablo
Biyoloji.
-Canlıların temel bileşenleri
-Hücre ve organelleri
-Canlıların sınıflandırılması
-Hücre bölünmeleri ve üreme
-Kalıtım
Fizik
-Madde ve özellikleri
-Kuvvet ve hareket
-Isı
-Optik (çalışmanızı önermem)
-Dalgalar (çalışmanızı önermem)
-Elektrik ve manyetizma
-Ekosistem ekolojisi
TYT Sosyal için Oğuz Usta'nın 20 saatte TYT Sosyal videosunda söylediklerini yapın.
AYT özelinde ise:
Matematikten 1 hocanın kampını yanında 1 tane orta düzey soru bankasıyla (345/Bilgi sarmal vb.) Bitirin.
Fen özelinde ise TYT'de yaptığınız gibi garanti konulara çalışın.