- Katılım
- 30 Ocak 2018
- Mesajlar
- 7.368
- Makaleler
- 23
- Çözümler
- 20
Dünya futbolunun efsanelerinden, Dünya Kupası, ŞL ve 3 Premier Lig kupası sahibi N’Golo Kante Fenerbahçemize transfer oldu.
Dünya futbolunun efsanelerinden, dünya kupası, SL ve 3 Premier lig kupası sahibi n'golo kante fenerbahçemize transfer oldu.
İyi güzel futbolcuda başarı açışındanda üst seviye ama bu haliyle ben çok iyi oynayabileceğini zannetmiyorum gerçekçi olursak.
İnanılmaz bir oyuna değişkenlik getireceğini sanmıyorum kimsede sanmaz zaten muhtemelen gerçekçi olursak.
Orta sahanda Salih Uçan oynuyor dostum haberin var değil mi? Salih Uçan orta sahasıyla Kante'ye değişiklik getirmez diyor. Derbide görürsün.
Sizi yendiğimizde de orta sahada Salih vardı kral boşuna kasma böyle sen derbide görürsün diyorsun sonra kel biri geliyor 2 tane atıyor stoperlerini yatırıyor hem de ölü takımda ayaksız Abraham ile artı olarak daha sağ bek forvetten devşirmeydi Demir Ege zaten çevreye bakma özürlüsü Devrim girdi iki ayağı yok sizi bu şekilde yendik vallahi boşuna konuşuyor bu Fenerliler.
Kel biri her yerde var kimi kastettiğimi anladın sen![]()
Kalecimizin, forvetimizin tatile gittiği Ziraat derbisinden mi bahsediyorsun?Orta sahada Bartuğ oynuyordu o maç o kadar önemsizsiniz bizim için. BJK artık tamamen Anadolu takımı olmuş Ziraat maçından bahsediyor adam Avrupa yok ligde orta sıraya oynuyor. Daha yeni evinizde 2 avans verip eze eze yenmedik mi kaç hafta oldu?
Kırmızı yemiştik ama her neyse o maçı ciddiye mi almadınız yapma ya kendin bile inanmadın bu dediğine orta sahada Bartuğ varmış yedek kadronuz bizim as kadromuzdan iyiydi boşuna bahane uyduruyorsun eze eze diyor bir de asıl eze eze 4-2 kırmızıyla yendiğimiz maçtır![]()
![]()
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.