3000TL civarı mouse önerisi

  • Konuyu başlatan 681644
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 96
Bütçe
3000 Civarı

681644

Decapat
Katılım
30 Haziran 2023
Mesajlar
304
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Selamlar. 3000TL civarı mouse bakıyorum. Aklımda yeni çıkmış olan UluGames Reload Pro ve Wraith W1 var. Bu ikisinden hangisi daha iyi? Başka önerileriniz neler?
 
Hayatımda ilk defa şarjlı mouse kullanacağım sizce 150 saat kullanım süresi memnun eder mi? Veya Leviathan V4'ün bilinen kronikleri var mı? @wfezilla @ÜmitUsta2Kuru ayrıca bu bütçede en iyi mouse bu mu?
 
Hayatımda ilk defa şarjlı mouse kullanacağım sizce 150 saat kullanım süresi memnun eder mi? Veya Leviathan v4'ün bilinen kronikleri var mı? @wfezilla @ÜmitUsta2Kuru ayrıca bu bütçede en iyi mouse bu mu?

150 saat işi yalan dolan bana kalırsa 40-50 saat falan gidiyor (800 DPI 2K Hertz de kullanıyorum). Yazılımdaki şarj göstergesi de bozuk düzgün göstermiyor içindeki kabloyla da kullanımı çok zor fareyi inanılmaz yavaşlatıyor. Malzeme kalitesi iyi 50 kusür gram ağırlığında yanlardan bastırdığımda genleşme olmuyor. Benim için tek sıkıntısı bataryası yoğun oyun oynayan birini tatmin etmez beni 1 hafta bile götürmüyor. Wraith'e mail attım birkaç kez doldur boşalt yapın düzelir dedi ama nafile maalesef. Bu Çin mallarının yazılımları çöp batarya kapasiteleri de doğru değil benzer problemi Epomaker HE75tri klavyede de yaşıyorum onda kırmızı ışık yandığı anda klavyenin pili bitiyor oyun oynarken birkaç kere yaşadım o sebeple kablosuz klavyemi kablolu kullanıyorum birkaç gündür keşke manyetik klavye alsaymışım.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı