DDR2 Intel Q8200 Sistemde macOS Verimli Çalışır mı?

15346

Kilopat
Katılım
16 Mart 2014
Mesajlar
14
Arkadaşlar merhabalar.
Sistemimin özelliklerine Pardus üzerinden ancak bu kadarına ulaşabildim. Pardus'u pek sevmediğim için macOS kurmak istiyorum ama sistemdeki hızdan ve işlemlerden verim alabilir miyim? Ayrıca macOS için kullanacağım programlar hep paralı mı bilgi verirseniz sevinirim.

NOT: Mac Konusunda neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. iOS sayesinde az bir bilgim var ama çok merak ettiğim için sormak istedim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz işlemci
  • P31 ES3G Gigabyte Anakart
  • DDR 2 4 GB RAM
  • NVIDIA Corporation G86 [GeForce 9400 GT]
  • Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller
  • 320GB ve 500 GB HDD Çift Harddisk
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla bir verim alırsın demek yanlış olur. Sistemini SSD ile güncellemeni öneririm. Bir de Mavericks veya Yosemite deneyebilirsin.
 
SSD ek olarak kurup onun üzerine diğer iki HDD hard diskin durması verimi artırır mı ? Yoksa Windows'a mı geçiş yapayım tekrar :cry: istemeye istemeye :cry:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
macOS'u SSD'ye kurarsan normal mekanik diskine de Windows kurarsan tabiiki verim artar. Sonuç olarak SSD'in olayını, prensibini biliyorsun.
 
macOS'u SSD'ye kurarsan normal mekanik diskine de Windows kurarsan tabiiki verim artar. Sonuç olarak SSD'in olayını, prensibini biliyorsun.

Evet SSD'nin normal bilgisayarda bile verim artırımını biliyorum ama diğer harddiskleri de formatlayıp MacOS ta depolama alanı olarak kullanmam sıkıntı oluşturur mu merakım oydu. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı