brn6161
Centipat
- Katılım
- 6 Ocak 2026
- Mesajlar
- 1.182
- Makaleler
- 6
- Çözümler
- 14
Dostum takma artık şu durumu ve bir psikoloğa vs. git, geçen de konu açmıştın.
Hocam e-Devlet sifre sizmaz diyorlardi burada gozukuyor bakayim dedim siteler ayni ama tek bunda e-Devlet giris var o kadar.
Arkadaşlar @Ceasar128 sağ olsun aklima takti durdu onceki konularimi okuyun lutfen cok kafama takiyorum tam bir şey olmayacak diyorum birisi aciyor yardim edip tekrar farkli bir bilgi ile karsima cikiyor birisi.
Ne çıkıyor ya? Biri panel mi açıyor sana? Açmıyorsa ne bu korku panellese ne yazar kafana bomba mı atıyor şikayet ettinmi kolay o işler.
Bende bilmiyorum hocam cok gereksiz stres yapiyorum ve ustumden kurtulamiyorum saka gibi cok korkuyorum bazen.
Biri sana açmadıysa korkacak bir şey yok açsada bir şey yok şikayet edersin olay biter.
Bunlar çok dümen. Ve bunlara bakmayı artık bırak bence hocam yoksa sen daha fazla kafayı bozarsın bunlar yüzünden.Eki Görüntüle 2680978
Eki Görüntüle 2680979
Eki Görüntüle 2680980
İcim kötü oldu @Bayram Reis @k0zm1k hocalarim bu gercek mi? Tek bunda var, umarim gercek degildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.