Benq 24" RL2450H LED oyun Monitörü

Teşekkürler :)

- - - Güncellendi - - -

Nedense o hiç resim eklemiyor. Kasası da var mis gibi benim öyle bir kasam olsa 500 tane resim eklemiştim şimdi. :D En azından monitör resimlerini bekliyoruz.

Koyucam hepsini :)

- - - Güncellendi - - -

img0671m.jpg
 
Merhaba. Ben de bu monitörden almayı düşünüyorum fakat karar veremedim. Rica etsem monitörle ilgili izlenimlerini yazar mısın?

Renk canlılığı nasıl, parlama yapıyor mu, ghosting var mı? Çok memmun olurum cevaplarsan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey soracağım, o üstdeki kırmızı fanlar ve yankaki fan dahili olarak gelmedi değil mi? Kasa ile birlikte ayrı satın aldın. Peki hangi fanlar link atar mısın?
Hayır, ayrı fanlar.
Abi senin sistem imrenilecek bir canavar ama o kulaklık yakışmıyor oraya. :D

Evet kulaklığı ihtiyacım var. Sesler cızırtılı gelmeye başladı.

- - - Güncellendi - - -

Merhaba. Ben de bu monitörden almayı düşünüyorum fakat karar veremedim. Rica etsem monitörle ilgili izlenimlerini yazar mısın?

Renk canlılığı nasıl, parlama yapıyor mu, ghosting var mı? Çok memmun olurum cevaplarsan.

2 ms tepki süresi iyi tabii ki. BenQ monitörler bence kalitelidir zaten aldığım monitör de oyuncular için, Starcraft 2 takımı desteğiyle hazırlanmış. Ben bir sıkıntı görmedim monitörde.
Birtek HDMI kablosu ile bağlantı yapamadım. Kutudan cıkan DVI kablosunu kullanıyorum. Monitörde Picture mode ve display mode var.
Display mode da ekranı 17" den 23" e kadar ayarlabilirsin. Full seçeneği zaten 24" gösteriyor. Picture mode da ise: standart, movie, photo, sRGB, eco, RTS, gamer 1, gamer 2, gamer 3 şeklinde ayarlabilirsin.
Ürün ilk geldiğinde RTS mode da idi. Yazılar biraz garipti. Ben sonradan standart mode a aldım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI kablosunu takar takmaz görüntü gelmez. Monitörün Input ayarını HDMI olacak şeklide değiştirmen gerek. Ayrıca bilgisayarı kapatıp DVI ve VGA kablolarını çıkartıp HDMI kablosunu bağlaman da gerekbilir.

Bu arada :)

[h=3]SNOPY kulaklığa para vermekteki mantıksızlık[/h]
 
Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı