2016 B sınıfı ehliyet alma rehberi

Arkadaşlar yazdıklarınızı şimdi gördüm evet bugün ikinci sınava girdim ve başarılı olduğumu söylediler siftahı da benimle yapmışlar :D şimdi geriye dosya ve harç yatırma işlemleri kalmış. :D kurstan 20 tl vakıf banka yatırmam gerektiğini söylediler ne diye yatıracağım dediğimde de bu yeni geldi bilmiyorum oradan öğrenirsin dediler ve EGMden randevu alıp 530 lira götür yanında dedi bende bankalara yatacak diye biliyorum şimdi yukarıyı okuyacağım.
 
20TL normalde Trafik Vakfı mı ne, öyle bir zımbırtının ücretiydi, konu başında detaylı anlatılıyor.
530TL ise 2 parça halinde makbuz ile gidecek, 403,5 civarı bir harç ve kart ücreti için 2 ayrı makbuz alacaksın. 3. makbuz da 20TL ödediğin makbuz. Vakıf Bank ile sorunsuz yatırabilmen gerekiyor.

Para ile gitme, 3 makbuz ve kursiyerinden aldığın sertifika + belgeler ile git.
Unuttum, hayırlı olsun :)
 
Teşekkür ediyorum bu üçünü de yatırabileceğim ortak banka vakıf bank galiba :) hepsinin oradan yatırabilirim anladığım kadarıyla tekrar teşekkür ediyorum. :)

Merhaba arkadaşlar 2016 Aralık 1 de sürücü belgemi almıştım stajyer sürücü olacağımı biliyordum ancak e devlet'ten kontrol ettiğimde ek te görebileceğiniz gibi aday sürücü kısmında hayır diyor bilginiz var mı?
upload_2017-6-26_18-32-19.png
 
Benim hatalı U dönüşünden ötürü cezam o da vardı, görünmüyor. Sistemde bir anormallik var diye tahmin ediyorum.
2016 ehliyet kaydın var, kesinlikle stajyersin, ben de aynı şekilde.
 
Arkadaşlar gözünüzde benim gibi uzağı görme sorunu varsa gözlük ile kullanacaksınız. 1 numara bozukluk bile akşam saatlerinde hiçbir tabelayı zamanında görememenize sebep oluyor. Ben gözlüksüz çevre yollarında çok büyük problem yaşıyorum, sapakları geç fark ettiğim için navigasyonsuz yola çıkmıyorum :(
 
Hocam merhabalar.
Ehliyet harçlarımı bugün bi aksilik çıkmazsa HalkBank'a yatıracağım inşallah.
Yalnız bir sorum var.
Sadece kimlik ve yatırılacak ücret miktarı ile bankaya gitmemiz yeterli mi ?
Yoksa ehliyet dosyasını da beraberim de götürmeli miyim ? @BilgisayarKurdu
 

Geri
Yukarı