Huawei Mate 10 vs Xiaomi Mi6 vs OnePlus 5 vs Meizu Pro 7

Enes Zor

Hectopat
Katılım
15 Nisan 2018
Mesajlar
4
Öncelikle merhaba. Yaklaşık 3 sene önce aldığım Samsung Galaxy S4 telefonumun anakartı yandığından dolayı telefon değiştirmeye karar verdim. Fakat çok kararsız bir kişiliğim olduğundan dolayı size de başvurmak istedim. Başlıkta yazan 4 markadan sizce hangisini almalıyım ? Bütçe konusunda bir sıkıntım yok fakat bazı şüphelerim var. Genel olarak hızları birbirine yakın olan bu 4 telefondan kamerası daha kaliteli olanı bir türlü anlayamadım ve boyut olarak Mate 10'i kullanabilir miyim bilemedim. Bir de aklıma takılan, daha doğrusu ailemin aklına takılan bir sorun var. İthalatçı garantili olması bir problem çıktığında bizi çok uğraştırır mı ? Sizce bu telefonlardan hangisini tercih etmeliyim ? Nedenleriyle birlikte yazıp bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. :)
 
BERWAR durumu özetlemiş diyebilirim. Ben olsam Mi 6 ve Mate 10 arasında kalırdım. Huawei Türkiye'ye daha hakim konumda olduğu için sanırım Mate 10 daha iyi bir seçenek. Gerek müşteri desteği gerek aksesuar.
 
Peki 1600 ile 2500 tl arasında telefon önerir misiniz yazdıklarım haricinde ? Yoksa bu fiyatlarda en iyi model olarak Mate 10'i mi düşünüyorsunuz. Mate 10 gerçekten gönlümü çaldı fakat boyutu biraz korkutuyor beni. :)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı