100 ₺ ile neler yapılabilir?

nefti

Kilopat
Katılım
12 Ağustos 2017
Mesajlar
1.520
Makaleler
4
Çözümler
19
Merhaba Sosyal. Az önce giymediğim kartlarımı koyduğum kutudan 100 ₺ çıktı. Bir anlık şaşkınlıktan sonra bunu harcamaya karar verdim. Sizce bu para ile neler yapabilirim? Genelde oyun oynayan biriyim. Günümün %60'sini oyunlara harcıyorum. En çok oynadığım oyun Counter Strike: Global Offensive. Bu bilgiler doğrultusunda bana önerileriniz nedir?
 
Oyunlarla ilgiliysen önümüzde yaz indirimleri var. O 100 TL'ye isteğine göre bir miktar daha katıp yaz indirimlerinde istediğin oyunlar varsa alabilirsin. Sadece CS:GO için öneri almak istiyorsan, tavsiye etmesem de skin alabilirsin.
Teşekkürler. Bunu değerlendireceğim. Peki bu fiyat aralığında önerdiğiniz oyun var mı?
 
Konuya eklemeyi unutmuşum. Bu parayı günlük, aylık işlerde değil de daha çok bilgisayar oyun servislerinde (Steam vb.) ve oyunla alakalı yerlerde harcamak istiyorum.
 
Ne tür oyunlar oynadığını belirtirsen önerebilirim.
En çok beğendiğim oyunlar hikayesi güzel oyunlardır. İçinde askeri olursa süper olur, olmazsa da sıkıntı olmaz. Örneğin Call of Duty serisi, Max Payne 3 gibi oyunlar. Ayrıca FPS oyunlarını da oynarım. Bu arada bunların arasında olmayıp da sizin beğendiğiniz oyunlar varsa onları da değerlendireceğim.
 

Geri
Yukarı