Ayda 1 paket sigaraya basladim

Neşeli Enginar

Kilopat
Katılım
31 Ağustos 2014
Mesajlar
3.433
Makaleler
23
Çözümler
6
Son 3 aydir falan ilginc bir durum basimda. Ben senelerdir sigarayi birakmis ve arada sadece enfiye tüketen biri olarak bu aralar günde bazen iki günde bir tek bir dal sigara iciyorum özellikle aksam kahvelerinden sonra cok hosuma gidiyor. Kisacasi ayda bir paket sigara iciyorum.
Bu konu su siralar kafami mesgul ediyor yeniden baslar miyim? Falan diye icimde belirsiz ve anlatmasi zor düsünceler. :)

Umarim böyle devam eder zaten arttiracak olsaydim 3 aydir arttirirdim diye düsünüyorum.
Hatta umarim böyle devam etmez hic icmem, ama iki günde bir falan tek bir sigaradan bir sey olmaz diye kendimi kandiriyorum.

Öyle iste :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sigara sizi öldürmez, süründürür.

Bir dal sigaranın vücutta bıraktığı etki 48 saatte ancak çıkar. Ayda bir paket de olsa bir dal da olsa sigara içmek iyi bir şey değildir. Gün gelir doktora gittiğiniz bir günde John Constantine gibi bir şokla karşılaşırsınız.

constantine.jpg


Bir de sigaranın seni acilen bırakması gerek. Neşeli bir duman görmek istemez kimse.
 
Çok zor süreç bırakması. Dirayetli olmak bu süreçte elzem. 1 yıl süreyle bıraktıktan sonra yeniden başladığım dönem oldu. Bu sıralar yine içmiyorum ama gerçekten tam olarak bırakmak zor.
 
Lisede başladığım sigarayı üniversite 2. sınıfta bırakmıştım. Birkaç günde 1 tek içerek gayet güzel idare ediyordum. 3,5 sene hiç içmedim. Daha sonra buhranlı bir dönemimde günde 1 adet içerek başladım. Bu sayı haftada 1 paket olarak 1 ay kadar devam ettim. 2 sene öncesine kadar günde 1,5 paket içtim. Geçen sene Şubat ayında sigarayı küt diye bıraktım. 6 ay boyunca günde 1 adet (öğlen kahvesiyle) sigarayla gayet güzel idare ettim. Şimdi ise son 6 aydır günde yine 1 paket içiyorum. 2 gündür boğazım berbat durumda. Hiç dönmemenizi tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı