Maksimum 4.500 Monitör Dahil Sistem Toplama

VA Panel renk konusunda cok daha basarilidir. Bilginiz olmayan konularda komik yorumlar yapip rezil olmayin. GTX 1050Ti icin sistemin yarisi degerinde monitor alinmaz.
Ben fiyata bakarım. VA panelin gözümde bir değeri yok. TN panel bana göre yeterlidir. Bunun rezil olmakla falan alakası yok. Tamamen bakış açısı.
 
SİSTEMİ OYUN İÇİN KULLANACAKSANIZ 5ms monitör seçimi çok yanlış. en az 1ms olmalı ve hz si de kullanacağınız alana göre seçin. 144 fps ve üstü alacağınız oyunlar oynayacaksanız 144hz monitör seçebilirsiniz. alacağınız fps değerini 60 fps monitörle tam anlamıyla alamayacaksınız çünkü 60 hz monitör en fazla 60 fps gösterir. 144hz de öyle. hz = fps gibi düşünün monitör alırken. saygılar
Bu parça ve bütçeye duyduğum en kötü tavsiye olabilir.
1Ms ve ya 144 Hz için diğer parçalardan kısmaya gerek yok.
 
Bu parça ve bütçeye duyduğum en kötü tavsiye olabilir.
1Ms ve ya 144 Hz için diğer parçalardan kısmaya gerek yok.
Normal bir kullanıcı için eyvallah ama FPS oyuncusu için bu değerler çok önemli. :/
 
Monitorlerde sadece tepkime suresine bakilmaz. Panelde onemlidir. TN Panel farkli acilardan renk bozulmasi sorunu yasatir. Ama Rekabetci oyunlar icin uygundur. IPS Monitor renkleri en iyi sekilde verirken tepkime suresi uzundur. VA Panel ise ikisinin ortasi kabul edilebilir. Herhangi bir teknoloji mağazasinda monitorleri incelerseniz, farkı ayirt edebilirsiniz.
 
Dark marka kasa almanizi tavsiye etmiyorum. Malzeme kalitesi ve fanlari kotu oluyor. Bu markalar cinden gelen kasalara marka basip satar. BenQ Monitor VA panel oldugu icin daha iyidir.
Bence gayet güzel kasa ben hiç kötü diyen görmedim. Lütfen bazı markalar dışında önünüze gelene kötü demeyin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı