HP Pavilion G6 2212et Uyku Moduna Aldıktan Sonra Açılmama Sorunu

emo

Hectopat
Katılım
8 Eylül 2016
Mesajlar
23
Herkese merhaba. Bugün GTA 5'i 4 saat oynadım. Oyunum orijinal idi. Online oynuyordum, laptop'um aniden kapandı. Daha sonra güç düğmesinden tekrar açtım, masaüstü gelir gelmez uyku moduna aldım. 1 saat uyku modundaydı, uyku modundan çıkardığımda laptop aniden kapandı. Açmaya çalıştığımda, güç düğmesine basınca 2 saniye çalışıyor (görüntü gelmiyor) sonra kapanıyor, yani gücü kesiyor. Laptop'un pili bozuk olduğundan dolayı adaptör kullanıyorum. Adaptörle oynadım GTA 5'i. Sizce neden kaynaklanıyor olabilir? Güç düğmesine basıyorum açılıyor, 2 saniye sonra kapanıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başlangıç ekranı gelse Windows'ta sorun vardır belki diyecektim de değilmiş, denemeniz gereken birkaç şey var:
  • Bataryayı söküp sadece adaptörden çalıştırmayı deneyin.
  • Yabancıların power cycle dedikleri bir yöntem var ama nasıl yapıldığını tam bilmiyorum, ona da bi' bakın.
  • RAM'leri tek tek deneyin.
Şimdilik aklıma gelen bunlar, üçünü deneyip sonuçları yazın, olmazsa birkaç direktif daha vereceğim. Bi' parça bozulmamıştır da düzelir inşallah.
 
Hem onu denerim birde bilgisiyarın adaptöründe sorun olma şansıda var. Düşük volt veriyorsa bilgisiyar açılmaz. Onu da denerim inşallah ekran kartı yanmamıştır.
 
Adaptör yetersiz olsa oyun oynatmaz, kararsız çalışır sistem. Bilgisayarı komple bi' sökün temizleyin bence hazır açmışken, ısınmadan kapanmış olabilir ilk seferde.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı