250TL'ye ekran kartı önerisi

10 sene önce kullandığın bir ati ekran kartı ile şuanki amd ekran kartını bir mi tutuyorsun. Kınıyorum seni. AMD ve Nvidia kendilerine göre uygulamalarda üstün gelirler. Net sonuçlar için performans testlerine bakmalısın.

Dostum dedimya 10 sene önce pc bilgim yoktu, şuanda ki bilgim ve tecrübem bana nvidia diyor, sizin seçiminizede saygı duyarım. Ama ben nvidia-asus-intelden şaşmam, belkide mesleki uğraşlar için pc kullandığımdan dolayıdır. Konu tartışmaya gitmesin, bayıyor sonra.
 
Hepinizin fikrine saygı duyarım fiyat ve özellik bakımından hd 7790 almayı düşündüm bütçeme en uygunu yorumlarınız için teşekkürler.
 
Arkadaşlar o kartları önerirken güç kaynağınıda göz önündede bulundurmak lazım. 350 W ile o kartların çalışabileceğini sanmıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı