1000-1200₺ Telefon Önerisi

Katılım
6 Ekim 2014
Mesajlar
14.335
Makaleler
7
Çözümler
83
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Havacılık Sektörü
Profil Kapağı
1522248089
Herkese merhaba arkadaşlar.
Babamın telefonu bozuldu maalesef yenilemek zorunda kaldık. Android telefonlar konusunda bütçemiz dahilinde bir cihaz almak istiyorum. Önceden General Mobile kullanıyordu. Aldığı zaman Facebook ve benzeri uygulamalar kullanır kamerasını kullanır. Fethiye’de yaşadıkları için servis sorunu çekmelerini istemem. Şimdiden teşekkürler:)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hafızası düşük ama P9 Lite 2017 bakmanızı öneririrm. 1000-1050 TL aradığında bulunabiliyor.
 
Büyük ihtimal TR garantili bir cihaz alacağız çünkü babamlar pek uğraşmaz ithalatçı garantisi olayları ile:) Aşağıdaki cihaz nasıl? Bir kaç yerde özellikle bunu önerdiler. 1300TL'den 1000TL'ye düşmüş fiyatı.

Casper VIA M3
 
Ben kullanmıyorum ama çoğu arkadaşım kullandı ve beğendi hatta çoğu zaman videolarını falan da izledim kamerası harika alacaksan 32 gb lık al ki bol bol şey yükle samsung çünkü depolama alanının çoğunu kendi uygulamalarıyla kaplıyo hem rahat rahat internette gezersin hem de oyun oynarsın harika bir telefon.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı