Seçim Sonrası Dolar Durumu

Derken? Biraz açabilir misin?
Tam konuşmak ne kadar doğru bilmem fakat ülkede durumlar biraz değişik arkadaşa bende inanmadım fakat çok derin istihbaratı olan Ruslar bile başka sonuçlar söylüyor gerçek kazanana bir nevi bir öneri yapılmış seçim akşamı "Sonrayı bekle." diye. Öneri ise batmakda olan bir ülke senin elinde kalır tam batsın sen kurtarıcı ol. Böyle söyledi arkadaşım bakın tekrar söylüyorum kesinliği nedir bilmiyorum. Linç yemeyelim şimdi.
 
Türkiye'de bugün alınan elektronik aletler veya bilgisayar parçası yarın başka bir gün bugün alınandan daha ucuz olmayacaktır. Örneğin: Bugün 1000₺ ye alınan LCD 1 ay sonra indirim yazıp 1000₺ yazılınca indirim var sanılıyor ancak değişen hiç bir şey yok.
 
1 hafta önce 4.75’ten aldığım yüklü bir miktar doları motosiklet alacağım diye 4.55’ten sattım ve dolar şimdi 4.95 oldu. Hükümetin bu kadar şakşakçısı olduğuna, toz kondurmadıklarına göre... Benim über şanssızlığımı da göz önüne alınca doların bu seviyeye çıkmasının tek sorumlusu benim sanırım. Baksanıza ekonomi çökmüş adamlar hala Amerika’nın oyunu, bizi kıskanıyorlar diyor.
 
Herkes herşeyin bu kadar farkında iken, %52 oyu kimden, nasıl alıyorlar anlamış değilim. ☺
Dolar şahsi görüşüm bu saatten sonra 4 bandının altına düşmeyecektir, bu yüzden kazancımızı artırmaya odaklanmamız gerekmektedir dolar amcanın düşününü beklemek yerine.

Daha da acısı, radikal kararlar alınmazsa ekonomide çok yüksek seviyeleri de görebilir dolar amca. Ekonomistlerin konuştuğu rakamlar 7,5 dolaylarında.
 
4.97 görüldü dün gece şuan beklemek lazım 1-2 ay sonra bakılır.
Ne için bekliceksin ? Doların yükselmesine en büyük 3 sebep ne şu an ?
1) Açıklanan saçma kabine
2)Açıklanan cari açığın hedeflenenden az oluşu
3) Açıklanan enflasyonun hedeflenenden fazla oluşu.
Şimdi 1-2 ay içinde
1) Kabine değişicek mi ? Hayır.
2) Cari açık azalacak mı ? Hayır.
3) Enflasyon düşücek mi ? Hayır.
O yüzden hiçbir şey beklemeyin. Kurtarabildiğinizi kurtarın.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı