iPhone 5S mi ? Sony Xperia Z2 mi ?

Brosfer

Hectopat
Katılım
15 Eylül 2013
Mesajlar
78
Yer
Varşova
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Arkadaşlar telefon alacağım. Eğer Android olursa Z2 almak istiyorum bir yandan da iPhone 5S kafamı karıştırıyor. iPhone 5S kullanan arkadaşlar benim için - ve + yanlarına yazarlarsa sevinirim.
Pilli kılıf alırsam sıkıntı çıkar mı ? Isınma v.b
Parmak izi okuyucusu başarılı mı ?
3G internet yoğun kullanımda şarj süresi ne kadar ?
Donma,takılma v.b bir sorunla karşılaştınız mı ?
Daha aklıma gelmeyen şeyler olabilir sizler yorumlarsanız sevinirim.
 
Ben iPhone'cuyum ve şuan Android kullanıyorum. Bende para bol uygulamaları ben alırım diyorsan Apple şu an o konuda götürüyor. Fark ettiysen uygulamalar ilk iOS'a geliyor. Hız için 5S. İnternet hızı fark etmiyor. Hatta Türkiye'de de 4G kullanılmaya başlarsa 5S'de bu özellik var (4G, 3G'nin iki katı hızında). Pilli kılıf da sorun olmaz. iPhone 5S'i tercih ediyorum!!!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Seçim konusunda telefonu ne için kullanacağın önem taşıyor. iOS sınırlı erişime sahip bir işletim sistemi. Android'ten daha stabil ama. Kullanım amacına göre seçim konusunda yardımcı olabiliriz.
 
Çok sık oyun oynamam arada bir kafama eserse açarım. Uygulama konusunda telefon ile ilgili v.b araç gereç uygulamaları çok yüklüyorum. Benim için ön planda hız ve şarj süresi gelmekte pil konusunda pilli kılıf ile sorunu çözerim diye umuyorum zaten bana 3 gün gitsin demiyorum 1 günü tamamlasın yeterli. Çok sık internet ve sosyal ağlarda dolanıyorum neredeyse tüm gün 3G internet açık olacak. Paralı uygulamalar çok biliyorum fakat crack çıkıyor diye biliyorum.
 
Android için bulmak çok kolay. Android istediğin amaçları karşılayacaktır. Rahatça istediğin programı yükleyebilirsin. Z2'in bataryası ihtiyacını karşılar. Bir günü rahat çıkarır. iPhone'da yapabileceklerin kısıtlı. Üstelik şarj konusunda da çok parlak değil. Kız arkadaşım șarjı çok yediği için 3G açamıyor iPhone'da.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı