2750 TL'yi Dolara Çevirmek Mantıklı mı?

rustcohl3

Decapat
Katılım
25 Haziran 2018
Mesajlar
197
Arkadaslar elimde harçlıklardan, sattığım ürünlerden vs 2K+ TL bir para var. Şimdi, bu parayı 1 hafta içinde dolara atsam 3 ay sonra TL'ye çevirsem kaç TL cekebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar bu seviyedeyken alım yapmak sakıncalı diye düşünüyorum. Önemli yatırımlar söz konusu ve doların düşme ihtimali var. En iyisi o paranın cebinde durması.
 
Dostum, siyaset konusmak zorundasin. Siyaset bilmek zorundasin.

Erdoğan, baskanligini ilan ettiginde dolar 4.50'ye dustu. Daha sonra 4.72'ye cikti. Ben abime soyledim. Yarin nato toplantisi var. Amerika-Çin savasi buyuyecek. 5 lirayi zorlar. 3-5 bir şey fisekle dedim. Ve dun dolar 5 lirayi denedi. Şu an 4.85'de.

Yani Amerika'nin siyasetini, dununu ve bugununu, yarinini bilmek zorundasin. Yoksa alayim, ileride degetlenir diye alinmaz. Oyle yatirim olmaz.

Bir de sen o parayla kazanamazsin. Is adamlari milyonlarla oynuyorlar. Sen 2000 verdikten sonra alacagin para en fazla 200 lira. Bence riske gerek yok. Ya da Çin-Amerika savasini takip et.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış yazmışım toparliyorum. Şimdi, doların düşme ihtimali yok. Artacak, fakat sıkıntı surda ben $ alsam çevirme ücreti vs hiç bilmiyorum ne kadar kesilir?.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı