2750 TL'yi Dolara Çevirmek Mantıklı mı?

rustcohl3

Decapat
Katılım
25 Haziran 2018
Mesajlar
199
Arkadaslar elimde harçlıklardan, sattığım ürünlerden vs 2K+ TL bir para var. Şimdi, bu parayı 1 hafta içinde dolara atsam 3 ay sonra TL'ye çevirsem kaç TL cekebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar bu seviyedeyken alım yapmak sakıncalı diye düşünüyorum. Önemli yatırımlar söz konusu ve doların düşme ihtimali var. En iyisi o paranın cebinde durması.
 
Dostum, siyaset konusmak zorundasin. Siyaset bilmek zorundasin.

Erdoğan, baskanligini ilan ettiginde dolar 4.50'ye dustu. Daha sonra 4.72'ye cikti. Ben abime soyledim. Yarin nato toplantisi var. Amerika-Çin savasi buyuyecek. 5 lirayi zorlar. 3-5 bir şey fisekle dedim. Ve dun dolar 5 lirayi denedi. Şu an 4.85'de.

Yani Amerika'nin siyasetini, dununu ve bugununu, yarinini bilmek zorundasin. Yoksa alayim, ileride degetlenir diye alinmaz. Oyle yatirim olmaz.

Bir de sen o parayla kazanamazsin. Is adamlari milyonlarla oynuyorlar. Sen 2000 verdikten sonra alacagin para en fazla 200 lira. Bence riske gerek yok. Ya da Çin-Amerika savasini takip et.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış yazmışım toparliyorum. Şimdi, doların düşme ihtimali yok. Artacak, fakat sıkıntı surda ben $ alsam çevirme ücreti vs hiç bilmiyorum ne kadar kesilir?.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı