TurkNet'e geçilmeli mi?

Katılım
18 Ağustos 2016
Mesajlar
11.191
Makaleler
8
Çözümler
36
Yer
Dünya
Şu an Türk Telekom'un 24 MBPS 35 GB AKK'li versiyonunu 57 liraya kullanıyorum ve taahhüdüm 1 ay sonra bitecek. Sorum şu, sizce 70 liraya 35 MBPS 50 GB AKK ile Türk Telekom'da mı kalmalıyım yoksa 65 liraya 100 MBPS AKK'siz TurkNet mi almalıyım? Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler :)
Not: AKK olayı zaten kalkacak ama kalksa da kalkmasa da benim ve ailem için hiç mi hiç önemli değil. Önemli olan hız, stabilite, memnuniyet ve müşteri hizmetleriyle teknik servisin iyi olup olmaması.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet’ten genel olarak kullanıcılar çok memnunlar. Sadece başvurusu sonrası kurulum ve geçiş işlemleri uzun sürüyormuş, şikayetçi olan insanlar da genel olarak bu durumdan şikayetçiler.
 
Şuan Türknet kullanmaktayım. Kota yok taahdüt yok. 35 dowland ve 3 upload 60 TL civarı ve şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sadece geçerken 1 hafta beklettiler o uzun sürüyor sonradan şifre verdikleri gibi direk geçebiliyoruz.
 
Söylediğiniz şartlarda Turk Net çok daha güçlü gözüküyor. Ama alt yapı ciddi bir sorun. Ben olsam alt yapısı varsa geçerdim. Turk Telekom' un ambargosundan ben çok sıkıldım. Telefon edip şikayet ediyorum 3 gün hızlı internet oluyor Sonra tekrar yavaşlıyor. Sonra bir daha şikayet ediyorum sürekli bu şekilde insanın canı sıkılıyor yani. Ben mecbur olmasaydım Turk Telekom kullanmazdım.
 
Son düzenleme:
Evimi sorguladım;
"Bulunduğunuz adreste alabileceğiniz tahmini hız 50 Mbps'dir. TurkNet olarak, aktif altyapımızda olmayan bölgelerde VDSL hizmetlerini35 Mbps'ye kadar sunuyoruz. Sizin için tanımlayacağımız paket; download hızı 35 Mbps'ye kadar, upload hızı 3 Mbps'ye kadar olan AKN'siz VDSL Özgür İletişim Paketidir. "
İşi yalana dökmüşler sanırım.
 
Evimi sorguladım;
"Bulunduğunuz adreste alabileceğiniz tahmini hız 50 Mbps'dir. TurkNet olarak, aktif altyapımızda olmayan bölgelerde VDSL hizmetlerini35 Mbps'ye kadar sunuyoruz. Sizin için tanımlayacağımız paket; download hızı 35 Mbps'ye kadar, upload hızı 3 Mbps'ye kadar olan AKN'siz VDSL Özgür İletişim Paketidir. "
İşi yalana dökmüşler sanırım.
Yalan derken? Adamlar kendi altyapılarında olmayan bölgelerde 35 Mbps alabileceğinizi belirtiyorlar zaten.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı