Sinir problemi ve aşırı duygusallık

Şu devirde bir insanın bizi sevdiğinden emin olmak çok zor ya. En azından benim için. Ben zaten olamıyorum da. Siz olmayı nasıl başarıyorsunuz ? :)
İlk önce kendime güveniyorum. İnsanları gözlemliyorum. Genelde sinirli anlarında yada çıkar ters düştüğü zaman insanlar gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. Öyle ayırt ediyorum.
 
Var ya aynı ben :). Birisi bana ana bacı yapınca başlıyorum sülaleden :D. Ya da çok emek verip yaptığım bir şeyi küçümseyince kan beynime sıçrıyor. Çözümleri ben de bekliyorum.
 
Arkadaşlar burayı çok samimi bulduğum için yazıyorum.

Bende sinir hastalığı var sanırım. Çok çabuk sinirleniyorum. Özellikle birisi karşımda "yav he he.." veya beni yalancı çıkarmaya çalıştıkları zaman öldüresim geliyor o kişiyi. Sinir yüzünden saçlarım beyazlamış durumda. Kızlar karizmatik buluyor ama karizmanın K'si bende yok :)

Diğer problemim ise aşırı duygusal bir adamım. Çoğu kadından daha fazla duygusalımdır. En ufak bir şeyi bile kafama takıyorum ve 1 2 ay sonra patlak veriyor. İnsanların beni düşünmesini ve önemsemesini çok önemsiyorum. Doğum günlerim hatırlansın kutlansın falan gibi :)

Bunlardan nasıl kurtulabilirim? Yorumlara açığım.
Kardeşim sakın bu sorunu içine atma. Bir Psikiyatri'ye danış. Bana ilaç verdi mesela.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı