5000-6000 TL civarında kasa toplama

unalman

Decapat
Katılım
24 Haziran 2018
Mesajlar
12
Kasayı büyük oranda oyun ve yazılım taraflı kullanacağım. Önerinize göre bütçe biraz daha artabilir. Fakat şu anda GTX 1060 takmanın en uygun olduğunu düşünüyorum. Tabii illa 1060 olması gerekmiyor. Fakat şöyle bir şey istiyorum, AMD ekran kartı istemiyorum. Mümkünse AMD işlemci de istemiyorum. Bunları göz önünde bulundurarak yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca monitör bütçeye dahil değil. 1920x1080 ASUS monitörüm var. Sadece kasa toplamak istiyorum.

Kasayı sonradan yükseltmek istiyorum bu sebeple güzel bir anakart önerirseniz sevinirim. Ayrıca i7 ile i5 arasında çok kararsızım. Render işi yada yayın işleri ile uğraşmayacağım. Fakat yeni nesil olması daha iyi olur tabii işlemcimin. Bir de GTX 1060 6 GB'lık olursa daha iyi olur ekran kartını uzun vadede alamayabilirim. Güzel bir ekran kartı seçmemiz daha hayırlı olur. Oyunlarda performanstan çok grafiğe de önem veriyorum. HDD'nin büyük olmasına kısa vadede sorun yok hatta bana göre M.2 SSD bile önerebilirsiniz. Bende harici disk de var.

Bir de Amazon'da GTX 1060'lar gümrük vergisi dahil Vatandan daha ucuzlar, oradan alsam bir sorun olmaz sanırım. Değil mi?
https://www.amazon.com/MSI-GAMING-GTX-1060-6G/dp/B01IEKYD5U?th=1
Msi GeForce GTX 1060 Gaming X 6 GB Ekran Kartı Fiyatı - Vatan Bilgisayar
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben dün topladığım kasanin montajını kendim yaptım. Daha önce yapmamıştım. Youtubeda detaylı olarak hangi kablo nereye takılır tarzında videolar var. 1 kere izleyen herkes yapabilir sanıyorum kasa montajını.
 
Asıl sormak istediğim montajı kendisi yapabilir mi?

Montajı ben yapabilirim onda sorun yok. Başka sitelerden de alabilirim.

HDD bende var bu sebeple SSD yerine direkt olarak M2 SATA bir SSD istiyorum. Bir daha ayrıca almayayım diye. Eğer bunların içindekileri kullanabilirsin diyorsanız bunları göz önünde bulundururum.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı