Minecraft 1.5.2'de Herobrine Var Mı?

Xamazunga

Kilopat
Katılım
23 Aralık 2013
Mesajlar
837
Makaleler
1
Yer
Adana, Turkey
Arkadaşlar minecraft 1.5.2 oynuyorum. Nedeni sonra ki sürümlerle pek farkı olmaması. Çölde gezerken bir kale buldum kum taşından yapılmış. Dışarıda 2 tane kaleye bağlı kule vardı üstünde turuncu yünler vardı. İçinde ortada yünlerden yapılmış bir halı vardı. Resim atamıyorum çünkü oyuna girmeye bile çok korkuyorum. Buraya taşındım işte bayağı bir yerleştim buraya. Sonrada arkadaşım bana orasının herobrine evi olduğunu söyledi. Tabi bende öyle olsa bile herobrine oyundan kaldırıldı diye düşündüm. Bugün daha doğrusu hemen önce oyuna girdim. Bembeyaz gözlü inekler gördüm herhalde oyun hatası dedim. Eve girdim ve çığlık müziği gibi bir efekt çaldı. Hani minecraft'ın korkunç efektleri var onlardan fakat çığlık sesi gibi. Ama bu efekt çok uzun süre çaldı ben çok korktum. Sonra sandıklara baktım hepsi boştu. Oyunu kapattım çok korkuyorum kesinlikle daha minecraft oynamam.

Fakat meraklandığım şey herobrine var mı? Yemin ediyorum ki mod filan yüklemedim. Şu an resim atmak için oyuna girmeye çalışıyorum ama çok korkuyorum. Herobrine'ı tam olarak görmedim fakat beyaz gözlü inek gördüm, uzunca bir çığlık efekti duydum evin içine girince. Ve en önemlisi tüm sandıklar boştu.
 
Herobrine sizinde deneyim kazandığınız gibi (tabi herobrine ise) hangi Patch'ti hatırlamıyorum fakat insanları korkuttugu için oyundan kaldırıldı normalde bunu modlarla geri getirebiliyoruz fakat sizin durumu anlayamadım. Olan seyler herobrine yüzünden olmustur fakat 1.5.2 yok sanıyordum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İndirdiğiniz 1.5.2 sürümünü internete koyan kişi içine Herobrine modu sıkıştırmış olabilir diye düşünüyorum. Bulduğun kale tahminimce tuzaklı bir kale, içinde ortasında bahsettiğin renkli yünlerin altı boşluk kırarsan tuzağa düşüyorsun ve boşluğun sonundaki plakaya basarak TNT'leri aktif hale getiriyorsun, ardından 'Boom!'.

Sesi kapat, Herobrine tarzı bir varlığın sana saldırabileceğini bilerek oyuna gir ve aklında her an saldırıya uğrayabileceğin düşüncesi olsun, korkunu bir nebze yenersin. Hatta arka fona sevdiğin, sürekli dinlediğin bir hareketli müziği koy o şekilde gir oyuna. Resimler ile konuyu desteklersen daha rahat yardımcı olabiliriz. Bir de, alt tarafı oyun. Korkulacak bir şey yok bu kadar :)
 
Herobrine Notch'un ölen kardeşi diye adlandırılan bir karakterdir. Tamamen kafadan sıkmadır. Saçma bir moddur sadece yani minecraft ın kendisinde yoktur. Ve son olarak her minecraft güncellemesinde güncelleme ekranında "Deleted Herobrine" yazdığına bakmayı o sadece Mojang ın yaptığı trollüktür.
 
Kim nederse desin öyle bir şey yok. Removed Herobrine yazıyor launcherdde ama boşver. Notch minecraftı bıraktı. Bakalım jebb be yapacak ?
 
Arkadaşlar herobrine bir gerçek.
Modsuz yok diyorlar olmasına rağmen alfa versiyonlarında bizi karşıladı. Sonra herobrine sonraki versiyonlarda çıkma olasılığı azaldı.Ancak o bir oyun virüsü gibi bir şey oldu. Notch bu yüzden herkese 'Herobrine kaldırıldı.'diyor.Disk 11 çalınınca mutlaka ve mutlaka etrafımızda olur.bu olay gerçekten minecraft kullanıcılarını etkiledi.
Hala araştırmalarıma devam ediyorum 1 kere gördüm onu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı