Minecraft'ta herobrine var mıydı?

Bir de 2013'te Entity 303 diye bir karakter geldi diyorlardı onun olayı ne 2014T'e ise null diye bir şey var deniyordu o zaman çocuk aklı korkuyordum onlardan :)

Bir de 2013'te Entity 303 diye bir karakter geldi diyorlardı onun olayı ne 2014T'e ise null diye bir şey var deniyordu o zaman çocuk aklı korkuyordum onlardan :)
Çok keyifli zamanlardı hikaye falan çekiliyordu izlerdik korka korka zamanında 😄. Herobrine ile aynı hepsi Creepypasta.

Evet arkadaşlar, böyle bir konu açtığım için dalga geçmeyin. Sadece şimdi aklıma geldi, merak ettim, soruyorum. Ben 2009-2015 yılları arası Minecraft oynuyordum ve 2010 yılında herobrine diye bir olay çıkmıştı. Tek başıma oynarken hep sanki biri beni izliyor diye içimde bir korku olurdu. Kuzenlerle oynardık, korkardık. 2010-2013 yılları arasında herkes "herobrine'i gördüm" diye video atıyordu ve ben dahil herkes onun var olduğunu inanıyordu. Ama gerçekten var mıydı, yoksa boşuna mı korkmuşuz?

Hepsi sadece çocukları kandırmak için kolpa şeyler bunu ünlü edince oyunun yapımcısıda bunu daha da ünlü yapmak için güncelleme yamalarına "herobrine kaldırıldı" diye not eklerdi sadece mod olarak var "the fog" diye.

Harbi çok keyifliydi kuzenlerime herobrineyi gördüm deyip kandırıyordum :) ama null ve entity 303 daha korkunç geliyordu.

Yanlış hatırlamıyorsam bunları savaştıran animasyon kanalı vardı bir de Monster school diye YouTube videoları çok sarıyordu zamanında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı