Sizce dolar alınır mı?

Valla şuan için riski almaya değmez MB müdahale edebilir sıkıntılı bir durum.
Merkez Bankası tarafından dün yapılan yapılan açıklamaya göre, rezerv opsiyonu mekanizması kapsamında döviz imkanı oranı üst sınırı yüzde 45'ten yüzde 40'a düşürüldü. Böylelikle 2.2 milyar dolar bankaların kullanımına geçti. Piyasaya dolar koya koya dolar düşecek olsaydı çoktan düşerdi. Büyük reformlar olmadığı sürece kısa zamanlı düşüşler olacaktır.
 
Valla şuan için riski almaya değmez MB müdahale edebilir sıkıntılı bir durum.
Müdahale etmesi hiçbir şey değiştirmez, biz artık dışa bağımlı Dolarla alıp Türk Lirası ile tüketen bir ülkeyiz. Merkez Bankası 4.80 olduğunda müdahale etmiş faizleri yükseltmişti ardından 4.60'a düşen Doların bugün geldiği noktayı görüyoruz.
 
Amaç kâr yapmak ise küçük meblağlar işe yaramaz. Benim size tavsiyem, eğer yurt dışı seyahati düşünüyorsanız ve daha fazla artmasından korkuyorsanız orda harcayacağınız kadarını çevirin.
 
Trend yükselme üzerine. Bugün Amerika yaptırımlarla ilgili konuşup yaptırım yapmaya devam edeceğiz derse akşama doğru yükselmeye başlar. Ben bu hafta sonuna kadar yükselmeye devam edeceğini düşünüyorum ancak umarım yanılırım.
 
Cevaplar için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi çok bir bütçem yok şu anda al sat yapmamaya karar verdim tekrar 4 seviyesine düşerse alırım ama herkese tekrardan teşekkür ediyorum.
 

Geri
Yukarı